Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Το Kassandra Bay της Σκιάθου αποκτάει 5άστερο «αδερφάκι»

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την «Κατασκευή νέου ξενοδοχείου 5* δυναμικότητας 182 κλινών», της «ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ BAY ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ – ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «KASSANDRA BAY», στη Σκιάθο, από το γιατρό Νίκο Καλαϊτζίδη.

Το νέο ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί σε έκταση 22.646,90 τ.μ. στην περιοχή «Βασιλιάς», βόρεια της επαρχιακής οδού Σκιάθου – Κουκουναριών.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του νέου ξενοδοχείου θα έχουν συνολική επιφάνεια 4.529,34 τ.μ. και θα αναπτύσσονται σε τέσσερις κτιριακές ομάδες (κτήριο κοινοχρήστων, κτήριο πτέρυγας Α, κτήριο πτέρυγας Β, σουίτες – βίλες).

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Εκτός από δωμάτια, σουίτες και βίλες, στο ξενοδοχείο θα υπάρχουν βασικές εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση των παραθεριστών, όπως κοινόχρηστοι χώροι υποδοχής, εστίασης και αναψυχής, εστιατόρια, μπαρ, πισίνες κ.ά.

Το νέο ξενοδοχείο, θα κατασκευαστεί σε έκταση ακριβώς απέναντι από το 5άστερο, 128 δωματίων, Kassandra Bay Resort & Spa (φωτογραφία), που επίσης ανήκει στον κ. Καλαϊτζίδη.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media