Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Καμπάνια που θα προβάλει τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας σχεδιάζει το υπουργείο Τουρισμού

«Στόχος μας να προβάλουμε τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας μέσω καμπάνιας, ώστε να μπορεί κάποιος να νιώσει ασφαλής στη χώρα μας», τόνισε χθες στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ 100,3, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

«Έχουμε πολλές δυνατότητες και αυτό το απόθεμα εμπιστοσύνης, όπως ανέφερε και στο διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δημιουργηθεί επειδή η χώρα μας έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει αυτήν την κρίση με έναν σοβαρό και σωστό τρόπο. Δουλειά δική μας, στο Υπουργείο Τουρισμού, είναι να δημιουργούμε και να προβάλλουμε τα πλεονεκτήματα και την εικόνα μιας χώρας -όχι απλώς κανονικής – αλλά μιας χώρας στην οποία κάποιος μπορεί να είναι ασφαλής. Αυτό ακριβώς θα είναι το πρώτο κριτήριο την επόμενη ημέρα», τόνισε ο κ. Θεοχάρης.

«Η καμπάνια με την οποία θα προβάλουμε όσα έχουμε πετύχει, θα εστιάσει στο κοινό που θα θέλει και θα μπορεί να ταξιδέψει στη χώρα μας», ανέφερε ο κ. Θεοχάρης.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Σκουρή, που αναρτήθηκε χθες στο portal ieidiseis.gr, διεθνή διαφημιστική καμπάνια, με επίκεντρο την «Ελλάδα της υπευθυνότητας», ετοιμάζει η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να εξαργυρώσει διεθνώς την αποτελεσματική διαχείριση της πανδημίας στη χώρα, σε αντίθεση με άλλες μεσογειακές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και με την Τουρκία, με τις ανταγωνιστικές δηλαδή χώρες στον τομέα του τουρισμού.

Η Ελλάδα, πλέον, δεν θα προβάλλεται μόνο ως η χώρα με τη μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά από αρχαιοτάτων χρόνων, ούτε και ως η χώρα που διαθέτει λαμπερό ήλιο και μοναδική θάλασσα, αλλά και ως ένα σύγχρονο κράτος, που μπορεί αποτελεσματικά να διαχειρίζεται κορυφαίες κρίσεις.

Η κυβέρνηση επιδιώκει και μέσω της καμπάνιας αυτής να είναι η τουριστική αγορά της Ελλάδας, η πρώτη τουριστική αγορά που θα ανοίξει στην περιοχή, εφόσον η πορεία της πανδημίας το επιτρέψει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο ieidiseis.gr.

 

Πηγές: www.skai.gr, www.facebook.com/htheohariswww.ieidiseis.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media