Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Kαλύτερο golf resort στην Ευρώπη ανακηρύχτηκε το Costa Navarino

costa-navarino

Στις περιοχές Navarino Hills και Navarino Blue θα δημιουργηθούν τα δύο νέα γήπεδα golf του Costa Navarino

Στο Costa Navarino απονεμήθηκε η διάκριση «European Golf Resort of the Year 2017», στα βραβεία που απονεμήθηκαν από τη Διεθνή Ένωση Golf Tour Operators (IAGTO), σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη στην Πάλμα της Ισπανίας.

Για την ανάδειξη του νικητή του βραβείου European Golf Resort of the Year ψήφισαν πάνω από 640 ειδικευμένοι στον τουρισμό golf tour operators, μέλη της IAGTO από 61 χώρες.

Η IAGTO ιδρύθηκε το 1997 και αριθμεί 2.516 μέλη από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού (ξενοδοχεία, γήπεδα γκολφ, αεροπορικές εταιρείες κ.ά.), σε 96 χώρες.

Τα δύο γήπεδα γκολφ 18 οπών του Costa Navarino βρίσκονται σε ένα εκπληκτικό τοπίο, ανάμεσα σε ελαιώνες, με θέα το γαλάζιο του Ιονίου. Το «The Dunes Course», βρίσκεται σε ένα ποικιλόμορφο φυσικό περιβάλλον, με εκπληκτική θέα στον ποταμό Σέλλα και το Ιόνιο πέλαγος, ανάμεσα σε ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών, ενώ στο «The Bay Course», οι λάτρεις του γκολφ όλων των επιπέδων δοκιμάζουν τις ικανότητές τους, ακολουθώντας μια διαδρομή ανάμεσα στους λόφους και τους ελαιώνες με θέα στη θάλασσα και στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου.

Πηγές: www.naftemporiki.gr, www.newmoney.gr

Χάρτης: www.costanavarino.com

Σημείωση e – Travel News:

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Costa Navarino σχεδιάζει τη δημιουργία άλλων δύο γηπέδων golf 18 οπών στη Μεσσηνία. Το πρώτο θα δημιουργηθεί σε λοφώδη έκταση στην περιοχή Navarino Hills και το δεύτερο θα βρίσκεται στο Μεσσηνιακό κόλπο, κοντά στη θάλασσα, στην περιοχή Navarino Blue, σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο, αλλά και την πόλη της Καλαμάτας.

Ο στόχος της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Costa Navarino, είναι η Μεσσηνία να γίνει διεθνής προορισμός golf (golf destination) και να έχει τουρισμό 12 μήνες το χρόνο.