Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Καλοκαιρινές βραδιές στο εστιατόριο Acropolis Secret του Divani Palace Acropolis

Σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές της πρωτεύουσας, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου, το εστιατόριο Acropolis Secret του ξενοδοχείου Divani Palace Acropolis αποτελεί τον αγαπημένο «μυστικό» προορισμό των Αθηναίων τα καλοκαίρια.

Το Acropolis Secret χωρίς να κρατά μυστικά συστήνει το νέο του μενού και προσκαλεί τον επισκέπτη να το απολαύσει με θέα σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία παγκοσμίως, στην Ακρόπολη.

Πιάτα που τιμούν την παραδοσιακή ελληνική γαστρονομία, αλλά φτιαγμένα με μοντέρνα δημιουργικότητα, με αποτέλεσμα ένα ξεχωριστό, μοναδικό μενού. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι χαρακτηριστικά περιοχών από όλη τη χώρα και είναι επιλεγμένα προσεκτικά από προμηθευτές.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Έμφαση δίνεται σε αυθεντικές, φρέσκιες γεύσεις από τα υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα, όπως κατίκι Δομοκού, γραβιέρα Κρήτης, κρίταμο, σύγκλινο Μάνης, φυστίκια Αιγίνης κ.ά. ώστε να ενθουσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Η συλλογή κρασιών προσφέρει μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά ελληνικά κρασιά για να συνοδεύσετε το γεύμα σας, αναδεικνύοντας περαιτέρω την εμπειρία σας.

Το μοναδικό περιβάλλον με ατμοσφαιρικό φωτισμό και η συγκλονιστική θέα στη νυχτερινή Ακρόπολη, που δίνει στο δείπνο έναν μυσταγωγικό χαρακτήρα, κερδίζουν αμέσως το βλέμμα.

Απόλυτα συμβατός με την αισθητική των ξενοδοχείων του Ομίλου Διβάνη, ο χώρος διακρίνεται από έναν αέρα απέριττης πολυτέλειας με τα καταπράσινα φυτά να απλώνονται περιμετρικά του εστιατορίου μετατρέποντας το Acropolis Secret σε έναν παράδεισο δροσιάς για τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού.

Είτε λοιπόν για ένα ποτό μετά τη δουλειά, είτε για κάποιο ταξίδι γεύσεων το Acropolis Secret αποτελεί την ιδανική επιλογή για να περάσετε τις καλοκαιρινές σας βραδιές με φόντο την υπέροχη θέα της Ακρόπολης!

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media