Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

JuJu Bar & Restaurant: Διάκριση στα FNL Best Restaurant Awards 2020

Το JuJu Bar & Restaurant, το εστιατόριο που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου Divani Caravel, συμπεριλαμβάνεται για ακόμη μια χρονιά ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, σύμφωνα με το θεσμό των FNL Best Restaurant Awards 2020.

Συγκεκριμένα το JuJu Bar & Restaurant, στη λαμπερή τελετή που διοργανώθηκε από το FNL Guide, τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, στο Εcali Club, βραβεύτηκε με αστέρι στην κατηγορία «ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ».

Το βραβείο παρέλαβε, ο Chef του εστιατορίου, Σάββας Ληχανίδης.

RevitUp – Digital & Revenue Management

JuJu σημαίνει «τα μάγια για την καλή τύχη» και το JuJu Bar & Restaurant έχει αποδείξει ότι ξέρει να μαγεύει όποιον το επισκέπτεται, προσφέροντας του κορυφαίες γαστρονομικές και ψυχαγωγικές εμπειρίες, σε ένα δικό του μαγικό κόσμο, όπου το πραγματικό συναντά το ονειρώδες.

Προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, τα πιάτα του μενού αποτελούν ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι, σε κλασσικές γεύσεις και μνήμες, δοσμένες με σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο.

Το μενού ξεπερνάει τα κλισέ του fine dining, απογειώνοντας τις κλασσικές γεύσεις που όλοι γνωρίζουμε, με δημιουργικές «σουρεαλιστικές» πινελιές, απόλυτα συναφείς με το concept του JuJu Bar Restaurant.

Πληροφορίες

• Juju Bar & Restaurant: Divani Caravel, Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
• Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-7207000
• Instagram: @jujubarrestaurant
• Facebook: @Juju Bar Restaurant

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media