Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Jet2: Νέες πτήσεις από βρετανικά αεροδρόμια προς Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα το 2022

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την τουριστική προοπτική της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης στη βρετανική αγορά, θα πραγματοποιηθεί σήμερα σε ξενοδοχείο της Ποτίδαιας της Χαλκιδικής.

Σε αυτή θα παραβρεθούν ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2 Holidays και της αεροπορικής εταιρείας Jet2.com, o Steve Heapy με τα στελέχη του, προκειμένου να ενημερώσουν ξενοδόχους και εκπροσώπους τοπικών φορέων για τα σχέδια της εταιρείας για την επόμενη τουριστική περίοδο.

Από το 2017 η Χαλκιδική και η Θεσσαλονίκη μπήκαν στα προγράμματα της Jet2 Holidays που είναι ένας από τους μεγαλύτερους tour operator της Βρετανίας, με δική του αεροπορική εταιρεία.

Το φετινό καλοκαίρι δρομολόγησε επτά πτήσεις την εβδομάδα από βρετανικές πόλεις προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επιπλέον, την περιοχή της Μάνης θα επισκεφθεί στις 11 Οκτωβρίου υψηλόβαθμο στέλεχος της Jet2 Holidays, μέσω της οποίας φτάνουν στη Μεσσηνία και κυρίως στη Μάνη οι περισσότεροι Βρετανοί τουρίστες.

Ο εκπρόσωπος της Jet2 θα επισκεφθεί τη Στούπα, όπου θα έχει συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες της περιοχής και επαγγελματίες του τουρισμού, ενώ θα κάνει ανακοινώσεις για το πρόγραμμα της εταιρείας.

 

Πηγές: www.facebook.com/OmorfaTaxidia, www.tharrosnews.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post