Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Jet2: Αύξηση των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης το 2022

Η Jet2 Holidays, o δεύτερος μεγαλύτερος tour operator της Βρετανίας μετά την TUI UK, αυξάνει τη δραστηριότητα του στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Έτσι για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν, αυξάνει σε 10 τις εβδομαδιαίες πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης από έξι που ήταν φέτος (τρείς συνεχίζουν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου), προσεγγίζοντας τα επίπεδα του 2018 που έφερνε 12 πτήσεις και του 2019 με 11 πτήσεις.

Τα παραπάνω ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2 Holidays, ο Steve Heapy, προς τους ξενοδόχους της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Portes Lithos Luxury Resort στη Νέα Ποτίδαια της Χαλκιδικής.

Ο κ. Heapy, τόνισε πολλές φορές πως «χρειαζόμαστε περισσότερα δωμάτια και κλίνες στην περιοχή για να καλύψουμε τη ζήτηση».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η Jet2 Holidays, με πάνω από 4.4 εκατομμύρια πελάτες κάθε χρόνο (πριν την πανδημία), διαθέτει και τη δική τις αεροπορική εταιρεία, την Jet2.com.

Είναι η 3η μεγαλύτερη στη Βρετανία με στόλο που αποτελείται από περίπου 90 αεροσκάφη που τον επόμενο χρόνο θα φτάσουν τα 104.

Πραγματοποιεί πτήσεις από 10 πόλεις της Βρετανίας και στην Ελλάδα φτάνει σε 16 αεροδρόμια.

Στη Θεσσαλονίκη φτάνει από έξι αεροδρόμια της Βρετανίας.

 

Πηγή: www.facebook.com/OmorfaTaxidia

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post