Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

IST & Innjobs: Τρεις υποτροφίες για Diploma in Food & Beverage Management

Το IST και η Innjobs, η πρώτη ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού στον τουρισμό και στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν μία Πλήρη Υποτροφία και δύο Υποτροφίες 50%, σε τρεις τυχερούς, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους έως και τις 03/02/2022, στις 24.00.

Η επιλογή των τριών υποτρόφων θα γίνει ύστερα από κλήρωση.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Diploma in Food & Beverage Management

Το τμήμα του επισιτισμού θεωρείται το πιο κερδοφόρο τμήμα μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης και για αυτό το λόγο δίνεται μεγάλη έμφαση στην οργάνωση της λειτουργίας του.

Το Food & Beverage Management είναι αναπόσπαστο μέρος των δραστηριοτήτων της ξενοδοχειακής μονάδας, ενώ πολλές φορές, με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, συμβάλλει στη δημιουργία πιστών πελατών για την επιχείρηση.

Στο πρόγραμμα Diploma in Food & Beverage Management αναλύεται ο τρόπος διοίκησης και λειτουργίας των επισιτιστικών τμημάτων συμπεριλαμβανομένων και των τμημάτων Bar, για τα οποία υπάρχει και ξεχωριστή εκπαιδευτική ενότητα.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: 100 ώρες

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: Online & On demand

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Το Diploma είναι πιστοποιημένο για την ποιότητα της θεματολογίας του, τους εισηγητές του, τον τρόπο αξιολόγησης των σπουδαστών, αλλά και την ποιότητα του υλικού του, με το σχήμα Quality Training Label επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

 

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post