Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

H ισραηλινή αλυσίδα Brown Hotels ανοίγει επτά ξενοδοχεία στην Αθήνα

H ισραηλινή αλυσίδα Brown Hotels, αγόρασε έξι ακίνητα στην Αθήνα (κοντά στην πλατεία Συντάγματος, στην πλατεία Κοτζιά, στο Κολωνάκι, στο Μετς και στα Εξάρχεια) και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση δύο ακόμη κτηρίων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με σκοπό τη μετατροπή τους σε boutique ξενοδοχεία που θα απευθύνονται κυρίως σε νεαρής ηλικίας ταξιδιώτες.

Η Brown Hotels, που διαθέτει boutique ξενοδοχεία στο Τελ Αβίβ, στην Ιερουσαλήμ και στην πόλη Τρογκίρ στις Δαλματικές ακτές της Κροατίας, σχεδιάζει μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα με σκοπό να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική τουριστική αγορά.

Πρόθεση του Γάλλου μάνατζερ Ζιλ Ατιάς, που έχει διατελέσει για έξι περίπου χρόνια γενικός διευθυντής στο Sofitel Athens Airport και τώρα ανέλαβε CEO της εταιρείας ανάπτυξης και διαχείρισης των Brown Hotels στην Ελλάδα, είναι να ξεφύγει από την πεπατημένη και να δημιουργήσει μοντέρνα ξενοδοχεία, με μπιλιάρδο στα lobby τους, δίνοντας έμφαση στην τεχνολογία και γενικά ακολουθώντας μια πιο νεανική προσέγγιση.

Επιπλέον, η Brown Hotels έχει υπομισθώσει το κλειστό από το 2008, 208 δωματίων, La Mirage Hotel (φωτογραφία) στην Ομόνοια, το οποίο νοίκιασε το 2017 ο επιχειρηματίας Στέλιος Ιωαννίδης.

 

Πηγή: Εφημερίδα Real News

Σημαντική σημείωση

Το παραπάνω κείμενο είναι μια σύντομη περίληψη που ετοιμάσαμε από σημερινό ολοσέλιδο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Εύας Οικονομάκη στην εφημερίδα Real News.


 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Η Brown ανοίγει τρία ξενοδοχεία στην Ομόνοια…

H Brown Hotels ανοίγει τρία ξενοδοχεία στην Ομόνοια

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram