Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Η Ειρήνη Βάρδα – Καψή ανέλαβε manager στο SAY Hotel – το νέο ξενοδοχείο της οικογένειας Υφαντή στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς

 

Η Ειρήνη Βάρδα – Καψή ανακοίνωσε μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media ότι ανέλαβε Διευθύντρια του ξενοδοχείου The SAY και παράλληλα Sales & Marketing Director εκτός από το The SAY και στο The Y Hotel των A&S Hotels.

To The SAY είναι το νέο boutique ξενοδοχείο που θα ανοίξει το Σεπτέμβριο από το Χαράλαμπο και τη Φωτεινή Υφαντή, οικογένεια πολύ γνωστή από τον ομώνυμο όμιλο αλλαντικών.

Παλαιότερη φωτογραφία του κτηρίου, πριν ξεκινήσουν τα έργα (πηγή: www.google.gr/maps)

Το νέο ξενοδοχείο, που θα διαθέτει 28 δωμάτια, εστιατόριο, café, roof top wine bar και δύο meeting rooms, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Δηληγιάννη στην πλατεία Κεφαλαρίου της Κηφισιάς, πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Semiramis της YES Hotels, αλλά και στο κλειστό τα τελευταία χρόνια ιστορικό ξενοδοχείο «Πεντελικόν».

Το κτήριο πριν από δεκαετίες λειτουργούσε ως ξενοδοχείο και αργότερα φιλοξένησε ιδιωτικό κολέγιο.

Να σημειωθεί ότι στο Χαράλαμπο και στη Φωτεινή Υφαντή ανήκει και το The Y Hotel, που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το νέο ξενοδοχείο της πλατείας Κεφαλαρίου.

Η κυρία Βάρδα, που είναι κόρη της ξενοδόχου Ντίας Καψή, έχει σπουδάσει hotel management στο φημισμένο πανεπιστήμιο Cornell της Νέας Υόρκης και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των ξενοδοχείων, καθώς κατείχε για αρκετά χρόνια διοικητικές και διευθυντικές θέσεις στους ομίλους Capsis Hotels και Divani Collection Hotels.

 

Διαβάστε τι γράψαμε στις 5 Δεκεμβρίου 2019 για το The SAY Hotel

The SAY: Το νέο boutique ξενοδοχείο της οικογένειας Υφαντή στην Κηφισιά

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media