Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Τον Ιούνιο ανοίγει το νέο 5άστερο Summer Senses στην Πάρο

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες κατασκευής του 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Summer Senses (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις), της μεγαλύτερης τουριστικής επένδυσης στο νησί της Πάρου για το 2019, που αναμένεται να ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του τον Ιούνιο.

Το Summer Senses, στην περιοχή της Μάρπησσας, είναι το μεγαλύτερο 5άστερο ξενοδοχείο στην Πάρο, με 45 δωμάτια και 55 πολυτελείς σουίτες, σε κτηριακές εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τα 5.000 τετραγωνικά μέτρα, με δύο εστιατόρια, δύο bar, εγκαταστάσεις spa, γυμναστήριο, τρεις πισίνες συνολικής έκτασης 1.000 και πλέον τετραγωνικών μέτρων, αλλά και ιδιωτικές πισίνες για επιλεγμένες σουίτες.

Στο πλαίσιο της μεγάλης επένδυσης το ξενοδοχείο προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Hytra, του Ομίλου Τραστέλη, φέρνοντας στην Πάρο τη Galazia Hytra. Η ομάδα του εστιατορίου Galazia Hytra ταξιδεύει στο νησί με μοναδικές συνταγές που πρεσβεύουν τη δημιουργική ελληνική κουζίνα. Η αέναη αναζήτηση της τελειότητας, η αναγνώριση και η αγάπη για τον πλούτο της ελληνικής γης, καθώς και η σύγχρονη απόδοση παραδοσιακών συνταγών, μεταφέρονται αυτούσιες στο Summer Senses με τη ζεστή φιλοξενία και ατμόσφαιρα να αποτελεί κοινό παρονομαστή για εστιατόριο και ξενοδοχείο, προσφέροντας στον επισκέπτη μια ολιστική εμπειρία διακοπών.

Τη διαχείριση του Summer Senses έχει αναλάβει η HIP.Hospitality, που διαθέτει πολλές επιτυχημένες συνεργασίες στον ξενοδοχειακό κλάδο. Ο Πάνος Πανταζόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της HIP.Hospitality, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το συγκεκριμένο project, καθώς το Summer Senses έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα του τουρισμού στην Πάρο. Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση που στόχο έχει την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει το νησί και την ανάδειξη της έννοιας της ελληνικής φιλοξενίας στο σύνολό της».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post