Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Ενημερωτική ημερίδα του έργου Envireca: Ανάπτυξη «πράσινων» δεξιοτήτων στον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο (HORECA)

To ευρωπαϊκό έργο «ENVIRECA: Ανάπτυξη «πράσινων» δεξιοτήτων στον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο (HORECA)», συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ και είναι μια στρατηγική συνεργασία φορέων στην Ιταλία, Σουηδία, Βουλγαρία, Ισπανία και Ελλάδα, με την EXELIA να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην κοινοπραξία.

Το ENVIRECA προσφέρει ελεύθερα προσβάσιμους εκπαιδευτικούς πόρους στους σπουδαστές και εργαζόμενους του ξενοδοχειακού και επισιτιστικού κλάδου (HoReCa) που επιθυμούν να αναπτύξουν περιβαλλοντικές δεξιότητες, όπως η πράσινη διαχείριση απορριμμάτων και υδάτινων πόρων, η στροφή προς οικολογικές προμήθειες και η ενθάρρυνση των πελατών προς υπεύθυνες οικολογικές συμπεριφορές.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η ημερίδα

Η ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου (12:00 – 16:00) διαδικτυακά, απευθύνεται, κυρίως, σε σπουδαστές, επαγγελματίες και φορείς του κλάδου HoReCa που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τις πράσινες δεξιότητές τους.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα ερευνητικά αποτελέσματα του ENVIRECA, καθώς και ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι προσομοίωσης.

 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες (πρόγραμμα, εγγραφή κ.ά.).

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post