Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Ημερίδα ACT: Tourism of Tomorrow 2021 – Ανθεκτικότητα απέναντι στις δυσκολίες

Η θωράκιση του τουρισμού και η ενίσχυση της ανθεκτικότητάς του απέναντι στις δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία είναι το θέμα της ημερίδας «Tourism of Tomorrow 2021» που διοργανώνει το ακαδημαϊκό πρόγραμμα Τουρισμού και Φιλοξενίας του ACT – American College of Thessaloniki, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, από τις 16:00 έως 19:00.

Η ημερίδα πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά και φέτος θα υλοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom, με ανοιχτή και δωρεάν συμμετοχή για τους ενδιαφερόμενους.

Το επικείμενο άνοιγμα της τουριστικής περιόδου έχει δημιουργήσει προσδοκίες τόσο στους επαγγελματίες του κλάδου όσο και στους πολίτες.

Ταυτόχρονα, η ανάγκη επανεκκίνησης συνοδεύεται και από ερωτήματα σχετικά με τα μέτρα και τις πολιτικές που θα πρέπει να ισχύσουν, ώστε ο τουρισμός να καταστεί βιώσιμος, ανταγωνιστικός και προσαρμοστικός στις νέες συνθήκες.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του Δρα Πάνου Βλάχου, Προέδρου του Κολλεγίου Ανατόλια.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Δρ Χρήστος Καμπόλης, Επικεφαλής Οικονομολόγος στο Κέντρο Παγκόσμιας Ανταγωνιστικότητας του IMD World Competitiveness Center.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν, επίσης, με ομιλίες τους οι:

 

– Andreas Scriven, Lead Partner, Hospitality & Leisure, Deloitte

– Matthias Schultze, Managing Director, GCB German Convention Bureau e.V.

– Δρ Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Λασκαρίδη και Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ

– Τιμ Ανανιάδης, Hospitality Executive / Business Leader

– Ελένη Ανδρεάδη, Διευθύντρια Αειφόρου Ανάπτυξης και Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Sani/Ikos

– Tarek Kouatly, Director of Marketing & Development – Asia Pacific, Swiss Education Group

– Γιάννης Τσάκαλος, CEO της AQ Strategy

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Νίκος Σαπουντζής, CEO & Marketing Strategist, Tourism Plus, ενώ θα σχολιάσουν ο Δρ Νίκος Χουρβουλιάδης, Διευθυντής του Business School του ACT και ο Ανέστης Αναστασίου, συντονιστής των ακαδημαϊκών προγραμμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας στο ACT.

Για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν δωρεάν εγγραφή στο παρακάτω link:

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media