Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ημέρες Καριέρας για τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group

Τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group, Creta Maris Beach Resort και TUI Magic Life Candia Maris στην Κρήτη και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη, ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται όλους τους ενδιαφερόμενους στις Ημέρες Καριέρας.

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου διοργανώνει στο Candia Maris (Ανδρέα Παπανδρέου 72 στο Γάζι Ηρακλείου), τις Ημέρες Καριέρας 2019, που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Με κεντρικό μήνυμα «Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας – Εξελιχθείτε Μαζί μας», οι Ημέρες Καριέρας του Metaxa Hospitality Group προσφέρουν ευκαιρίες λαμπρής σταδιοδρομίας στα ξενοδοχεία του Ομίλου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου, Λούλα Μεταξά και την ομάδα του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για το μοντέλο ανάπτυξης του στελεχιακού δυναμικού, να πληροφορηθούν για τις δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης, καθώς και για τις ευκαιρίες ανέλιξης εντός του Ομίλου.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Ημέρες Καριέρας, αλλά αδυνατούν να προσέλθουν στη συνάντηση, έχουν τη δυνατότητα να στείλουν το βιογραφικό σημείωμά τους μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους στο e-mail hr@maris.gr με θέμα CV CRETA MARIS ή CV CANDIA MARIS ή CV SANTO MARIS, ανάλογα με το ξενοδοχείο για το οποίο ενδιαφέρονται.

 

Πηγή: www.neakriti.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media