Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Ημέρες καριέρας για το νέο 5άστερο Ikos Aria στην Κω

Ημέρες Καριέρας στην Κω οργανώνει το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του ξενοδοχειακού ομίλου Ikos Resorts για να προσφέρει εργασία σε νέους και νέες από το νησί της Κω.

Στις 24 και 25 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 20:00, στην Αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Παράρτημα Κω, στην περιοχή Μαρμαρωτό, οι εκπρόσωποι της Ikos Resorts θα υποδεχτούν τους ενδιαφερόμενους για εργασία σε μία ευρεία σειρά από ειδικότητες, στο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Ikos Aria που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Μάιο του 2019.

Στις Ημέρες Καριέρας στην Κω, οι ενδιαφερόμενοι για μια θέση στον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα, θα ενημερωθούν αναλυτικά από εκπροσώπους της Ikos Resorts για το μοντέλο ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού στα Ikos Resorts, τις δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης, τις ευκαιρίες εξέλιξης εντός του Ομίλου και θα υποβάλουν αίτηση για τις περισσότερες από 650 θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν (υποδοχή, εστιατόρια, κουζίνες, μπαρ, αποθήκη, συντήρηση, καθαριότητα, spa, πωλητές στα καταστήματα λιανικής εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος κ.ά.).

Περισσότερες πληροφορίες για τις Ημέρες Καριέρας που θα γίνουν στις 24 & 25 Οκτωβρίου, στο τηλ. 23740 99440, e-mail: hr.aria@ikosresorts.com

 

Πηγή: www.dimokratiki.gr

Share Post