Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Ημέρα καριέρας στο Santo Maris Oia

Το 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, ανοίγει τις πόρτες του για τέταρτη συνεχή χρονιά προσκαλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους στην Ανοιχτή Ημέρα για Καριέρα που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ξενοδοχείου αύριο Τρίτη, 16/10, 11.00 – 18.00.

Με κεντρικό μήνυμα Work With Us – Dream With Us το Santo Maris Oia διοργανώνει Ανοιχτή Ημέρα για Καριέρα για τη σεζόν του 2019, φιλοδοξώντας να προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες σταδιοδρομίας στους υποψήφιους που ενδιαφέρονται να εργασθούν και να εξελιχθούν στον κλάδο της φιλοξενίας.

Τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν κάθε εργαζόμενο στο Santo Maris Oia αποτελούν η ευγένεια και το ειλικρινές πάθος για την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με τον επαγγελματισμό και την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

Οι υποψήφιοι, λοιπόν, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους υπεύθυνους του τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού, να ξεχωρίσουν και να γίνουν μέρος της της οικογένειας του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά ο οποίος μετρά πάνω από 40 χρόνια παράδοσης στον τουρισμό και ακολουθεί πιστά την ανθρωποκεντρική του φιλοσοφία, επιβραβεύοντας τους ανθρώπους του και παρέχοντάς τους άριστες συνθήκες εργασίας.

Όσοι ενδιαφερόμενοι αδυνατούν να παραστούν, μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους με θέμα «WORK WITH US, SANTO MARIS OIA» επισυνάπτοντας μία πρόσφατη φωτογραφία, στο email: hr@santomaris.gr

Τηλ. επικοινωνίας: 28970 27018

Post Tags
Share Post