Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ζάκυνθος: Ημέρα καριέρας και εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον όμιλο Xenos Hotels

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά o όμιλος Xenos Hotels οργανώνει «Ημέρα Καριέρας» στο πλαίσιο τετραήμερου σεμιναρίου επαγγελματικής επιμόρφωσης στα αντικείμενα: Λειτουργία Ξενοδοχείων, Τουρισμός και Εστίαση, μέσω διαλέξεων και workshops.

Το σεμινάριο που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο ΤUI BLUE CARAVEL RESORT & SPA στο Τσιλιβί από 21 έως και 24 Φεβρουαρίου 2020, είναι δωρεάν και ανοιχτό προς όλους τους ενδιαφερόμενους που αναζητούν εργασία ή/και που θέλουν να επιμορφωθούν πάνω στις σημαντικότερες ενότητες της λειτουργίας ξενοδοχείων, αλλά και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο της φιλοξενίας από στελέχη των Xenos Hotels.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Για τη συμμετοχή αρκεί μια δήλωση στο τηλέφωνο 2695024351 ή στο email career@xenoshotels.gr.

Δωρεάν διαμονή και διατροφή προσφέρεται για όσους ταξιδέψουν στη Ζάκυνθο με σκοπό να παρακολουθήσουν τις εργασίες του σεμιναρίου.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

– Ημέρα Καριέρας (συλλογή βιογραφικών και συνεντεύξεις)
– Επιμορφωτικό σεμινάριο σε βασικά κομμάτια της λειτουργίας ξενοδοχείων, όπως: Room Division (front office – back office operations, Digital Marketing – Up selling), καθώς και το κομμάτι του Food & Beverage (εστιατορική τέχνη, οινολογία, barista, bartender – mixologist).

 

Πηγή: www.imerazante.gr


Σημείωση eTravel News

Ο Xenos Group Hotels, που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στον τομέα της φιλοξενίας στη Ζάκυνθο, είναι ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος στο νησί, καθώς διαθέτει 12 ξενοδοχεία με συνολικά 3.000 δωμάτια.

 

Πληροφορίες για τον όμιλο Xenos Hotels: www.xenoshotels.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post