Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Αύριο η 1η Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας της Workathlon στην Αθήνα

Η 1η Διαδραστική Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας της Workathlon στην Αθήνα είναι γεγονός!

Αύριο, 14 Φεβρουαρίου και μεταξύ 09.30 και 15.00, τα μεγαλύτερα Ξενοδοχειακά brands της Ελλάδας και της Κύπρου, όπως Costa Navarino, Kivotos Mykonos, Andronis Exclusive, Louis Hotels, Astir Vouliagmenis, Airotel, Belvedere Mykonos, Atlantica Hotels θα περιμένουν τα μεγαλύτερα Ξενοδοχειακά ταλέντα στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΣ για να σχεδιάσουν το κοινό επαγγελματικό τους μέλλον!

Πάνω από 40 κορυφαία Ξενοδοχεία έχουν συναντηθεί ήδη με περισσότερους από 2.000 επαγγελματίες του Τουρισμού και της Φιλοξενίας στις φετινές ημέρες καριέρας της Workathlon. Η αυλαία θα πέσει στην πρωτεύουσα με προσέλευση που αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Γι’ αυτό όσοι αναζητούν συνεργάτες που αγαπούν εξίσου τη φιλοξενία δεν έχουν παρά να:

  • Κλείσουν δωρεάν τη θέση τους εδώ
  • Κάνουν αίτηση για τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν εδώ
  • Φορέσουν το πιο ζωηρό χαμόγελο τους και να έρθουν στον Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ (Καστοριάς 34 – 36, Βοτανικός – 350 μέτρα από το σταθμό του μετρό «Κεραμεικός», δείτε ΕΔΩ το χάρτη της περιοχής) στις 14 Φεβρουαρίου.

Η στελέχωση των Ξενοδοχείων αποκτά διαρκώς νέες ανάγκες και η Workathlon θέλει ανά πάσα στιγμή να βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι παρά η αφορμή για ένα συνεχές ταξίδι προς μια καλύτερη Φιλοξενία!

Σχετικά με εμάς

Η Workathlon, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προσφέρει λύσεις προσανατολισμένες στη διαχείριση της στελέχωσης και της σωστής ανάθεσης καθηκόντων σε ξενοδοχεία και resorts. H εταιρία μας ιδρύθηκε το 2015, όταν σχεδιάστηκε η 1η έκδοση της πλατφόρμας. Παρατηρώντας την άμεση ανταπόκριση της αγοράς, λανσάραμε το Νοέμβριο του 2016 τη 2η έκδοση της πλατφόρμας με αναβαθμισμένα εργαλεία και πρωτοποριακές εφαρμογές, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους συγκαταλεγήκαμε στο Top 10 στο 2ο Διαγωνισμό για νεοφυείς επιχειρήσεις του MIT Enterprise Forum Greece. To Μάιο του 2017, η Workathlon βραβεύτηκε στον 7ο διαγωνισμό «Innovation & Technology», ενώ τον Ιούλιο του 2017 κερδίσαμε το 1ο «Βραβείο Κριτών» στο πρόγραμμα Reload Greece Challenge ’17. Η Workathlon συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Σχεδιασμένη από Ξενοδόχους προς Ξενοδόχους και συνδυάζοντας τη γνώση του κλάδου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Workathlon έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 150 Ξενοδόχων και εκατοντάδων Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram