Την «Ημέρα των Ευχαριστιών» (σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου) στο Salonika Restaurant του Makedonia Palace Hotel Thessaloniki, οι chefs ετοιμάζουν ένα μενού που πρωταγωνιστεί η γαλοπούλα.
Μενού
Σούπα από γλυκοπατάτες με τρυφερά πράσα
Ψητός λωτός με καρύδια, κάστανα, ρόδια, τρυφερές σαλάτες και βινεγκρέτ μελιού
Ψητή γαλοπούλα της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, με ποικιλία από εκλεκτά λαχανικά και σάλτσα cranberry
Σπιτική τάρτα πεκάν & παγωτό βανίλια
Καφές ή Τσάι
Μινιαρντίς
65€ ανά άτομο
Τηλέφωνο κρατήσεων 2310 897176