Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Ikos Resorts: Τέσσερα νέα ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία

Ο όμιλος Sani/Ikos συνεχίζει να υλοποιεί τα επενδυτικά του σχέδια, με την εξαγορά ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και εκτάσεων για τη δημιουργία ξενοδοχείων στην Ελλάδα και την Ιβηρική Χερσόνησο, αλλά και την ανακαίνιση/επέκταση των υφιστάμενων ξενοδοχείων του.

Τον Αύγουστο του 2021, o όμιλος Ikos Resorts, εξαγόρασε από τον ισπανικό όμιλο Roxa το ξενοδοχείο Blau Porto Petro, που βρίσκεται στη Μαγιόρκα της Ισπανίας και διαθέτει 319 δωμάτια, σουίτες και βίλες, με στόχο την αναβάθμισή του, μετά από ριζική ανακαίνιση/ανακατασκευή και αύξηση του αριθμού των δωματίων του, σε 5άστερο resort, που θα λειτουργήσει την Άνοιξη του 2023 ως Ikos Porto Petro.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επιπλέον, από τον όμιλο Sani/Ikos τα επόμενα χρόνια θα ανοίξουν τα παρακάτω νέα ξενοδοχειακά συγκροτήματα:

Στις 19 Μαΐου του 2023, το 5άστερο Ikos Odisia (φωτορεαλιστική απεικόνιση), το πρώην Club Med, στην Κέρκυρα (πολύ κοντά στο Ikos Dassia), με 395 δωμάτια και σουίτες σε ισόγεια και διώροφα bungalows.

Ikos Odisia

Το Μάιο του 2024 το 5άστερο Ikos Cortesia στην Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, με 448 δωμάτια, σουίτες και bungalows.

Το 2025 το 5άστερο Ikos Kissamos σε έκταση 200 στρεμμάτων (φωτογραφίες) που εξαγόρασε στον κόλπο της Κισσάμου των Χανίων, με συνολικά 400 δωμάτια, bungalows και βίλες.