Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Ikos Resorts: Ανακοίνωση για τις νέες μεγάλες επενδύσεις σε Κέρκυρα και Κω

ikos

Ανακοινώθηκε από τον ξενοδοχειακό όμιλο Ikos Resorts, η εξαγορά τριών ξενοδοχείων, δύο στην Κέρκυρα από τον όμιλο Χανδρή και του παλαιού Club Med Kefalos στην Κω.

Η Ikos Resorts, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε ότι:

«Ολοκληρώθηκε από τον Όμιλο Sani/Ikos η εξαγορά των ξενοδοχείων Corfu Chandris και Dassia Chandris στην Κέρκυρα, όπως και του παλαιού ξενοδοχείου Club Med Kefalos στην Κω με σκοπό την πλήρη ανακατασκευή και λειτουργία τους υπό το εμπορικό σήμα της Ikos Resorts.

Στην Κέρκυρα, τα δύο ιστορικά ξενοδοχεία θα ανακαινιστούν πλήρως και θα λειτουργήσουν ως ενιαία μονάδα, το 5άστερο Ikos Dassia, με 410 δωμάτια, σουίτες και bungalows, το Μάιο του 2018. H συνολική επένδυση θα ανέλθει σε 110 εκατομμύρια ευρώ.

Στην Κέφαλο της Κω, η επί σειρά ετών κλειστή ξενοδοχειακή μονάδα Club Med Kefalos, θα ανακαινισθεί πλήρως, θα επεκταθεί και θα λειτουργήσει ως Ikos Kefalos. Πέντε αστέρων με 410 δωμάτια, σουίτες και bungalows, την άνοιξη του 2019.

Η συνολική επένδυση θα ανέλθει σε 90 εκατομμύρια ευρώ».

 

Πηγή: www.newmoney.gr

 

Σημείωση e – Travel News:

Να σημειωθεί ότι τo Corfu Chandris Hotel & Villas είναι δυναμικότητας 213 δωματίων, 28 μπανγκαλόους και 36 βιλών, ενώ το Dassia Chandris Hotel & Spa, διαθέτει 251 δωμάτια. Σύμφωνα με την παραπάνω ανακοίνωση από το Μάιο του 2018 θα λειτουργήσουν ως ένα ενιαίο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα (Ikos Dassia), με 410 δωμάτια, σουίτες και bungalows.

Η Ikos Resorts, που διαθέτει τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα Ikos Olivia και Ιkos Oceania στη Χαλκιδική, δημιουργήθηκε από την αμερικανική Oaktree Capital Management και τον ξενοδοχειακό όμιλο ΣΑΝΗ της οικογένειας Ανδρεάδη, η οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση (management) της Ikos.