Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του The Margi μετατρέπει σε ξενοδοχείο τα παλιά γραφεία της ΝΔ στη Ρηγίλλης

Σε πολυτελές boutique ξενοδοχείο μετατρέπονται τα παλιά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Ρηγίλλης 18 (φωτογραφία), στο κέντρο της Αθήνας.

Το ακίνητο, ιδιοκτησίας του Ιδρύματος «Βοτανικός Κήπος Ιουλίας και Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους», ενοικιάζεται για 50 χρόνια στην ξενοδοχειακή εταιρεία Τhe Margi A.E.

H ανακατασκευή του κτηρίου, που είναι κλειστό τα τελευταία χρόνια, θα κοστίσει 1,68 εκατ. ευρώ, ενώ το ξενοδοχείο θα είναι έτοιμο σε 18 μήνες.

Το κτήριο είναι έργο του αρχιτέκτονα Αναστάσιου Μεταξά, που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1862 και πέθανε το 1937.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Πηγή: www.tanea.gr

Σημείωση

H εταιρεία Τhe Margi A.E. διαθέτει το 5άστερο ξενοδοχείο The Margi (φωτογραφία), μέλος των Small Luxury Hotels of the World, που βρίσκεται στη Βουλιαγμένη και διαθέτει 89 δωμάτια και σουίτες, εστιατόρια, bars, spa, πισίνα, αίθουσες εκδηλώσεων και συνεδρίων, παραθαλάσσια βίλα 200 τ.μ. που προσφέρει την ιδιωτικότητα ενός πολυτελούς εξοχικού σπιτιού σε συνδυασμό με τα προνόμια ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων και τη δική του βιολογική φάρμα 20 στρεμμάτων στα Καλύβια της Αττικής, από την οποία προμηθεύει καθημερινά τα εστιατόριά του με φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

 

Φωτογραφία: www.facebook.com/themargihotel

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media