Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Χρυσό βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό για το διαφημιστικό σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Χρυσό Βραβείο απέσπασε το περυσινό (2021) διαφημιστικό τουριστικό σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου «Peloponnese – Greece beyond the obvious», στο πλαίσιο του παγκόσμια καθιερωμένου θεσμού New York Festivals TV and Film Awards.

Η ανακοίνωση των διακρίσεων έγινε εκ μέρους του πιο πάνω διαγωνιστικού θεσμού, στο διαγωνισμό του οποίου φέτος έλαβαν μέρος φιλμ και τηλεοπτικές παραγωγές από 42 χώρες, ενώ την κριτική επιτροπή αποτελούσαν πάνω από 200 επαγγελματίες του χώρου.

Το διαφημιστικό βίντεο «Peloponnese – Greece beyond the obvious» που δημιούργησε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η Unlimited Creativity, κατέκτησε το Xρυσό Βραβείο στην κατηγορία Corporate Image.

 

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα Νew York Festivals TV and Film Awards αποτελούν επίσημο μέλος του International Committee of Tourism Film Festivals (CIFFT), του οργανισμού που διεξάγει το μεγαλύτερο διαγωνισμό τουριστικών φιλμ παγκοσμίως, το CIFFT Circuit.

Το CIFFT Circuit βραβεύει τα καλύτερα τουριστικά videos από όλον τον κόσμο, σε πέντε θεματικές κατηγορίες και ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου.

Την παραγωγή του διαφημιστικού βίντεο για την προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου υλοποίησε η Indigo View – Creative Media Productions με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Γκότση.

 

Ας θυμηθούμε το video

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media