Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Χρυσό βραβείο για την Aqua Vista Hotels στα Greek Hospitality Awards 2020

Η Aqua Vista Hotels τιμήθηκε με το Gold βραβείο στην κατηγορία Best Branding Strategy και το ξενοδοχείο Aplai Dome, το οποίο και διαχειρίζεται, βραβεύτηκε ως Best Greek Boutique Resort (Bronze), στη φετινή τελετή των Greek Hospitality Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 6 Οκτωβρίου 2020.

Για ακόμα μια χρονιά οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση και τη ζεστή φιλοξενία που χαρακτηρίζουν την Aqua Vista Hotels ξεχώρισαν.

Η Aqua Vista Hotels παράλληλα με τη διαχείριση κρατήσεων, δραστηριοποιείται δυναμικά και στην ανάπτυξη ιδιαίτερων ξενοδοχειακών concept τα οποία κεφαλαιοποιούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα κάθε venue και αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό τη δυναμική κάθε μονάδας.

Αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την εσωτερική διακόσμηση ενός ξενοδοχείου μέχρι το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας και των παρεχόμενων υπηρεσιών του, εξασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία διαμονής για τον επισκέπτη.

Αυτό που κατάφερε να δώσει τη διάκριση στη συγκεκριμένη μονάδα είναι η αυθεντική ελληνική φιλοξενία σε συνδυασμό με την προσοχή στη λεπτομέρεια, την ιδιωτικότητα και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών είναι όλα όσα διαφοροποιούν το Aplai Dome (φωτογραφία).

Οι 14 υπερσύγχρονες σουίτες, η καθεμία με τη δική της ξεχωριστή ομορφιά, υπόσχονται μια ανεπανάληπτη εμπειρία διακοπών ακόμα και στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Οι πολυτελείς παροχές του όπως το σπα, το γυμναστήριο, αλλά και ο υπέροχος χώρος της πισίνας ανταποκρίνονται άψογα στις ανάγκες τους σύγχρονου ταξιδιώτη.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μιλώντας σχετικά η Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε:

«Εκ μέρους όλων μας στην Aqua Vista Hotels θερμά ευχαριστώ στο θεσμό των Greek Hospitality Awards και τους επαγγελματίες του τουρισμού που σε μια τόσο κομβική στιγμή για τον τομέα του τουρισμού στη χώρα μας, τίμησαν την εταιρεία μας με τη χρυσή διάκριση και βράβευσαν ένα από τα εκλεκτά ξενοδοχεία – μέλη μας, το Aplai Dome. Η πίστη μας στον ελληνικό προορισμό και τουρισμό είναι αδιαπραγμάτευτη, διατηρούμε την αισιοδοξία μας  και δουλεύουμε με μόνο στόχο την εκ νέου άνθιση της ελληνικής φιλοξενίας».

 

Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels

Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο και Νάξο.

Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media