Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Χριστούγεννα στο Makedonia Palace

Το 5άστερο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και σας υποδέχεται με μια σειρά από λαμπερά events.

Μοναδικές γαστρονομικές γεύσεις από τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου και διασκέδαση με αξέχαστες γιορτινές βραδιές!

Η γαστρονομία και η διασκέδαση συναντιούνται για να καλωσορίσουν το 2024.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Υποδεχτείτε τις γιορτές με τέσσερις διαφορετικές προτάσεις:

 

24/12 Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων

Απολαύστε το εορταστικό πνεύμα με το Χριστουγεννιάτικο μπουφέ του Makedonia Palace. Συγκεντρωθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, σηκώστε το ποτήρι σας και απολαύστε τη μαγεία των Χριστουγέννων, με τη μαγική φωνή της Εύης Σιαμαντά!

Christmas Eve Menu

 

25/12 Ανήμερα Χριστουγέννων

Δοκιμάστε μια ποικιλία από λαχταριστά εδέσματα από το Χριστουγεννιάτικο μπουφέ, προσεκτικά φτιαγμένα για να απογειώσουν τις αισθήσεις σας.

Christmas Day Menu

 

31/12 Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς

Η λαμπερή νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο Makedonia Palace συνοδεύεται από έναν Πρωτοχρονιάτικο μπουφέ με εδέσματα προσεκτικά φτιαγμένα για να απογειώσουν τις αισθήσεις σας. Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα, ας αποχαιρετήσουμε το παλιό και να καλωσορίσουμε το νέο, με μια αξέχαστη νύχτα ζωντανής μουσικής με τη Μαίρη Δούτση και τους One Take Productions, με ελληνικά και ξένα κομμάτια από disco, funk, latin.

New Year’s Eve Menu

 

01/01 Ανήμερα Πρωτοχρονιάς

To μεσημέρι της πρώτης ημέρας του χρόνου, δοκιμάστε μια ποικιλία από λαχταριστά εδέσματα από τον Πρωτοχρονιάτικο μπουφέ, προσεκτικά φτιαγμένα για να απογειώσουν τις αισθήσεις σας.

New Year’s Day Menu

 

Take Away menu με επιλογές περιλαμβάνουν την πατροπαράδοτη ψητή γαλοπούλα με συνοδευτικές γαρνιτούρες και σάλτσες και για επιδόρπιο Χριστουγεννιάτικους κορμούς.

Festive Take Away Menu

 

Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το (+30) 6946 142809

Post Tags
Share Post