Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Zeus International: Η Χριστιάννα Μαυροειδή αναλαμβάνει Chief Operating Officer

Από τη Zeus International Hotels & Resorts ανακοινώθηκε ότι από την 1η Οκτωβρίου η Χριστιάννα Μαυροειδή ανέλαβε Chief Operating Officer (COO) και αποτελεί μέρος της ενδυνάμωσης της ηγετικής ομάδας του ομίλου, αναφερόμενη απευθείας στον ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο Χάρη Σιγανό.

Η επαγγελματική της πορεία στον τουριστικό κλάδο διαρκεί περισσότερο από 23 χρόνια και έχει εδραιώσει μια εξαιρετική καριέρα στον τομέα της φιλοξενίας σε διάφορους διεθνείς ξενοδοχειακούς ομίλους.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η κα Μαυροειδή είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του University Marc Bloch, Strasbourg, France, ενώ γνωρίζει άπταιστα τέσσερις γλώσσες.

Εντάχθηκε  στο δυναμικό του ομίλου της Zeus International το 2017 σε ανώτατες διοικητικές βαθμίδες έχοντας αποδείξει έμπρακτα την αποτελεσματικότητά της στη διαχείριση πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων.

Ο κ. Σιγανός, εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της κας Μαυροειδή και αναφέρθηκε στην πορεία, τα εξαιρετικά ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα της, στον υποδειγματικό  χαρακτήρα της και τον επαγγελματισμό της.

«Προτεραιότητά μας είναι να εκπαιδεύουμε να αναπτύσσουμε και να εξελίσσουμε τα στελέχη μας διαμορφώνοντας τις απαραίτητες δομές, χτίζοντας δυνατές ομάδες με ταλέντο και εμπειρία, που θα μας οδηγήσουν στην επόμενη μέρα με βάση την οργανική εξέλιξη των εργαζομένων και των στελεχών του ομίλου μας».

Από την πλευρά της, η κα Μαυροειδή σημείωσε:

«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα η ανάληψη της θέσης της Chief Operating Officer σε έναν τόσο δυναμικό όμιλο, όπως αυτόν της Zeus International, ο οποίος κατέχει ισχυρή ηγετική θέση στο χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας έχοντας εδραιωμένη παρουσία στην ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή αγορά. Αυτή η έμπρακτη απόδειξη εκτίμησης και εμπιστοσύνης γιγαντώνει την αίσθηση ευθύνης μου απέναντι στον όμιλο».