Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Hotelwize: Χρυσό βραβείο στα Tourism Awards 2023

Η Hotelwize, η κορυφαία πλατφόρμα ανάπτυξης website ξενοδοχείων, κέρδισε Χρυσό Βραβείο στα Tourism Awards 2023 για τη λειτουργία εξατομίκευσης περιεχομένου «Web Content Personalization for hotel websites».

Η συγκεκριμένη τεχνολογία αιχμής επιτρέπει στα ξενοδοχεία να παρέχουν εξατομικευμένη εμπειρία στους επισκέπτες του website τους, θέτοντας νέο πρότυπα για τον κλάδο της φιλοξενίας.

Το Web Content Personalization της Hotelwize δίνει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να διακρίνουν τον τύπο επισκέπτη κάθε δυνητικού πελάτη και να του παρουσιάζουν σχετικό περιεχόμενο βάσει παραγόντων όπως ο αριθμός των επισκεπτών, η διάρκεια διαμονής, η χώρα προέλευσης, η χρησιμοποιούμενη συσκευή και η περίοδος διαμονής.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Έτσι αποφεύγεται η παρουσίαση γενικού ή μη σχετικού περιεχομένου και βελτιώνεται η εμπειρία του επισκέπτη του website.

Η λειτουργία Web Content Personalization έχει τύχη ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τα ξενοδοχεία, γεγονός που αποτελεί επιβράβευση της δέσμευσης τής Hotelwize για συνεχή βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων ξενοδοχείων που δημιουργεί.

Με τη δυνατότητα εξατομίκευσης περιεχομένου ιστού της Hotelwize, οι ξενοδόχοι μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εμπειρία στους επισκέπτες τους, οδηγώντας σε βελτίωση του engagement με το brand τού καταλύματος και αύξηση των απευθείας κρατήσεων.

Το Χρυσό Βραβείο αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης της Hotelwize στην καινοτομία, υπογραμμίζοντας τις ενέργειές της που ανοίγουν το δρόμο για πρωτοποριακές λύσεις για τις ιστοσελίδες των ξενοδοχείων της χώρας μας.

 

Διαβάστε περισσότερα για το Web Content Personalization για website ξενοδοχείων ΕΔΩ.

Post Tags
Share Post