Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Hotelwize: Διάκριση στα βραβεία του αμερικανικού Travel Weekly

Η Hotelwize, η ελληνική πλατφόρμα για την ανάπτυξη website ξενοδοχείων, βραβεύτηκε με το Silver Award στα 2021 Travel Weekly Magellan Awards στην κατηγορία Online Travel Services – Overall – Technology Solutions.

Το Travel Weekly είναι το μέσο με τη μεγαλύτερη επιρροή στη βορειοαμερικανική τουριστική αγορά, σε ό,τι αφορά την παροχή ειδήσεων, έρευνας, απόψεων και αναλύσεων σχετικά με τον ταξιδιωτικό κλάδο.

Τα Magellan Awards βραβεύουν την παροχή εξαίρετου design, marketing και υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα του τουριστικού κλάδου που έχει να κάνει με Φιλοξενία, Τουριστικούς Προορισμούς, Κρουαζιέρα, Διαδικτυακές Υπηρεσίες, Αεροπορικές Εταιρείες, Αεροδρόμια, Ταξιδιωτικά Πρακτορεία, Tour Operators και Επίγειες Μεταφορές.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από καταξιωμένους ηγέτες του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι κρίνουν τις συμμετοχές βάσει ενός προτύπου αριστείας που βασίζεται στη μακρόχρονη εμπειρία του Travel Weekly.

Η βράβευση της Hotelwize στα 2021 Travel Weekly Magellan Awards αποτελεί ιδιαίτερα τιμητική διάκριση που αναδεικνύει την ποιοτική υπεροχή της εταιρείας τόσο στα website που δημιουργεί όσο και στο επίπεδο εξυπηρέτησης προς τα ξενοδοχεία που την επιλέγουν.

Η Hotelwize αναπτύχθηκε από ειδικούς στον τομέα του τουρισμού και των ξενοδοχειακών website για να προσφέρει εντυπωσιακά και αποτελεσματικά website σε κάθε τύπο καταλύματος, σε εξαιρετική σχέση κόστους – ποιότητας.

Κάθε κατάλυμα μπορεί να έχει πλέον το website που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του, αναπτυγμένο από την ομάδα τής Hotelwize, σε μόλις επτά ημέρες.

Η Hotelwize έχει ήδη να επιδείξει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με εκατοντάδες πελάτες στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media