Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Hoteltraining.gr: Online ξενοδοχειακά σεμινάρια για όλες τις ειδικότητες

Η Hoteltraining είναι μια Πλατφόρμα που σου δίνει την ευκαιρία ν’ αποκτήσεις γνώσεις σε όλες τις ειδικότητες και παρέχει όλα τα εφόδια για ν’ εξασφαλίσεις τη θέση των ονείρων σου στον Ξενοδοχειακό κλάδο!

Μπορεί ο ανταγωνισμός στον τουριστικό κλάδο συνεχώς ν΄ αυξάνεται, ωστόσο με τα online σεμινάρια από την ομάδα των εξειδικευμένων εισηγητών της, θα γίνεις η καλύτερη επιλογή κάθε ξενοδοχειακής μονάδας.

Εργάζεσαι ή θέλεις να εργαστείς σε ξενοδοχείο;

Παρακολούθησε ότι ώρα θέλεις εσύ, όποια μέρα θέλεις εσύ ένα από τα Online Σεμινάρια (Οροφοκομία – Επισιτιστικά Τμήματα – Front office –  Διοίκηση κλπ), τα οποία είναι πιστοποιημένα από την CPD με έδρα το Λονδίνο.

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 49 ευρώ και μπορείς να το παρακολουθήσεις άμεσα μετά την εγγραφή σου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Κάθε Πιστοποιητικό – Βεβαίωση παρακολούθησης που παραλαμβάνει κάποιος που συμμετέχει στα σεμινάρια περιέχει ένα μοναδικό αριθμό γνησιότητας, τον οποίο αριθμό εάν καταχωρήσει κάποιος στην πλατφόρμα της Hoteltraining, στο ειδικό πεδίο θα μπορέσει να πιστοποιήσει τη γνησιότητα του.

Τα Online Σεμινάρια της Hoteltraining, αποτελούν ένα καινοτόμο βήμα για την ποιοτική εκπαίδευση και εξέλιξη των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Μέσα από την παρακολούθηση των σεμιναρίων, γίνεσαι ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας και επενδύεις σ’ ένα επιτυχημένο επαγγελματικό μέλλον.

Η Hoteltraining, ως επίσημο μέλος The CPD Certification Service, έχει δρομολογήσει μια σειρά από πιστοποιημένα επιμορφωτικά σεμινάρια για ξενοδοχοϋπαλλήλους.

Τα αρχικά CPD, σημαίνουν Continuing Professional Development (Διαρκής Επαγγελματική Ανάπτυξη) και είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες επαγγελματιών, με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των ικανοτήτων τους.

Το CPD, ως διαδικασία πιστοποίησης όχι μόνο αναγνωρίζεται, αλλά και απαιτείται σε χιλιάδες ινστιτούτα και επαγγελματικά σώματα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί το Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο πάνω από 1.000 ινστιτούτα και επαγγελματικά σωματεία, απαιτούν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.

Η ζήτηση των τελευταίων ετών, αποδεικνύει ότι ο αριθμός προβλέπεται ν’ αυξηθεί αρκετά στο μέλλον.

Η πανδημία «τσάκισε» τον πλανήτη, όμως η Ελλάδα στέκει ακόμα όρθια.

Με μεγαλύτερο «όπλο» της τον τουρισμό και τις ομορφιές της, η μικρή αλλά δυνατή χώρα μας προσκαλεί όλους τους πολίτες του κόσμου να την αγαπήσουν για αυτό που είναι και προσκαλεί τους επαγγελματίες του κλάδου να γίνουν μέρος αυτής της συναρπαστικής εμπειρίας.

 

www.Hoteltraining.gr

info@hoteltraining.gr

https://www.facebook.com/Onlinehotelcourses

 

Δείτε το video

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media