Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Hotelizer: Καινοτόμο cloud-based PMS από την Webhotelier | primalres

Με το βλέμμα στις ανάγκες του αύριο, ο όμιλος webhotelier | primalres παρουσιάζει στην ξενοδοχειακή αγορά το Hotelizer: Ένα καινοτόμο, αμιγώς Ελληνικό, σύστημα διαχείρισης καταλυμάτων (Property Management System) που αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής και μέσα από ένα ιδιαίτερα εύχρηστο & φιλικό περιβάλλον καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες κάθε ξενοδοχείου ανεξαρτήτως μεγέθους.

Σχεδιάστηκε με βάση τις προτάσεις ενός μεγάλου αριθμού ξενοδόχων και στελεχών από το πελατολόγιο του ομίλου webhotelier | primalres με αποτέλεσμα να είναι σύγχρονο, απλό, αλλά και αποτελεσματικό χωρίς περίπλοκες διαδικασίες, περιττά έξοδα και χαμένο χρόνο.

Το Hotelizer Cloud PMS, ως μέρος της οικογένειας εφαρμογών του ομίλου webhotelier | primalres είναι άμεσα διασυνδεδεμένο και πλήρως συμβατό με τις εφαρμογές primalRES channel manager και WebHotelier booking engine, ενεργοποιείται εύκολα και είναι άμεσα έτοιμο για χρήση.

Ιδιοκτήτες και διαχειριστές ξενοδοχείων κάνουν την καθημερινή δουλειά τους πιο εύκολη και αποτελεσματική αφού μέσα από μια ενοποιημένη πλατφόρμα χρησιμοποιούν τόσο το σύστημα της WebHotelier – το αδιαμφισβήτητα καλύτερο booking engine για απευθείας κρατήσεις – αλλά και και τη βέλτιστη λύση διαχείρισης καναλιών primalRES.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του Hotelizer:

  • Cloud native εφαρμογή: Πλήρως λειτουργικό απ’ οπουδήποτε μέσω κινητού & tablet.
  • Άμεση και απρόσκοπτη 2-way σύνδεση με WebHotelier & primalRES.
  • Διασύνδεση με MyDATA και ηλεκτρονική τιμολόγηση.
  • Φιλοξενία στην Amazon: Kορυφαία ασφάλεια, αξιοπιστία & ταχύτητα.
  • Πλήρως παραμετροποιήσιμο ανάλογα με τις ανάγκες του καταλύματος αλλά και του κάθε χρήστη.

Το Hotelizer Cloud PMS είναι ήδη εγκατεστημένο σε περισσότερα από 700 καταλύματα διαφόρων μεγεθών σε τέσσερις χώρες.

Είναι συμβατό με την επιχορήγηση μέσω του προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού (Voucher) με το οποίο μπορεί να επιδοτηθεί με 90% μέχρι και για τρία χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά χαρακτηριστικά: www.hotelizer.net

Με πάνω από 15 χρόνια παρουσίας στην τουριστική αγορά, ο όμιλος webhotelier | primalres προσφέρει καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις ταξιδιωτικής τεχνολογίας έχοντας ήδη υλοποιήσει περισσότερες από 16.000 εγκαταστάσεις σε 9.000+ ξενοδοχεία σε 38 χώρες.

Το οικοσύστημα προϊόντων του ομίλου περιλαμβάνει τη μηχανή κρατήσεων WebHotelier, το primalRES channel manager, τα cloud-based συστήματα διαχείρισης ξενοδοχείων και καταλυμάτων (PMS) Hotelizer και Loggia, καθώς και ένα δυναμικό Β2Β marketplace direct κρατήσεων με 35.000+ ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Το οικοσύστημα ολοκληρώνεται από μια σειρά διασυνδεδεμένων συστημάτων και εφαρμογών όπως Global Payment Gateways, Metasearch Connectivity, Social & Reputation Management, σουίτα αναλύσεων/αναφορών σε πραγματικό χρόνο, εφαρμογή δυναμικής τιμολόγησης και εφαρμογή βελτίωσης του conversion (RateParity).

Ο όμιλος απασχολεί 90+ εργαζόμενους, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής, συμβάλλοντας καθοριστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό ξενοδοχείων και καταλυμάτων και στη διατήρηση του ανταγωνιστικού τους πλεονεκτήματος μέσα σε ένα ραγδαία εξελισσόμενο online περιβάλλον.