Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Hotelier Insider: Συνεργασία της WebHotelier με τη Hotelier Academy

Ανακοινώθηκε η συνεργασία της WebHotelier, του κορυφαίου booking engine platform στην Ελλάδα, με τη Hotelier Academy, που αποτελεί μια από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες εταιρείες όσον αφορά την ενημέρωση της ξενοδοχειακής αγοράς για τις νέες τάσεις, αλλά και την παροχή συμβουλών που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργία των ξενοδοχείων.

Οι δύο εταιρείες λανσάρουν την υπηρεσία «Hotelier Insider», που στόχο έχει να επικοινωνήσει τα χρήσιμα εργαλεία της εταιρείας εκ των έσω.

Για το επόμενο διάστημα, τα στελέχη των δύο εταιρειών θα συνεργαστούν στενά, με στόχο να καταγράψουν με απόλυτα κατανοητό τρόπο τις λύσεις που παρέχει η WebHotelier, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον περιεχόμενο που θα επικοινωνήσει στον ξενοδόχο απλά και κατανοητά, νέες ιδέες και λύσεις.

 

Το πρωτότυπο αυτό περιεχόμενο που θα αναπτυχθεί από τα στελέχη της Hotelier Academy, θα δημοσιευτεί στο επίσημο blog της WebHotelier, ενώ θα επικοινωνηθεί παράλληλα και μέσα από τα κανάλια της Hotelier Academy, με στόχο την όσο το δυνατό πληρέστερη ενημέρωση της ξενοδοχειακής αγοράς.

Σκοπός της νέας υπηρεσίας της Hotelier Academy, είναι να εξελίξει τον τρόπο που επικοινωνούν οι εταιρείες προς την αγορά, δίνοντας πιο ουσιαστικές πληροφορίες και εκπαιδευτικό περιεχόμενο, ενώ παράλληλα να φέρει στην επιφάνεια πραγματικά χρήσιμες υπηρεσίες και προϊόντα που διαθέτουν.

Η WebHotelier δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα ιδανικό case study για αυτή την υπηρεσία, καθώς διαθέτει μια σειρά από πραγματικά advanced λύσεις για ξενοδόχους, κάνοντας το περιεχόμενο που θα παραχθεί γύρω από αυτές να αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και χρήσιμο.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram