Σάββατο 21 Μαϊου 2022

Hotelier Academy webinar: «Hotel Opportunities 2021 – Πώς να εντοπίσετε τις ευκαιρίες για το ξενοδοχείο σας»

Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021 στις 18:00, η Hotelier Academy φιλοξενεί τον Ζένιο Ζένιου, στο Hotel Seminar «Hotel Opportunities 2021: Πώς να εντοπίσετε τις ευκαιρίες για το ξενοδοχείο σας για την επόμενη χρονιά».

 

Στόχος:

Ο εντοπισμός και η ανάλυση των κυριότερων τάσεων και ευκαιριών για τα ξενοδοχεία για το 2021, με δεδομένη και την επίδραση της πανδημίας στον παγκόσμιο τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο.

 

Τι θα μάθετε:

– Πώς διαμορφώνονται οι ξενοδοχειακές τάσεις για το 2021 και με ποιους τρόπους θα μπορούσε να τις εκμεταλλευτεί το ξενοδοχείο σας, χωρίς μεγάλα κόστη και προσαρμογές.

– Πώς έχει επηρεάσει η πανδημία τις τάσεις που βρίσκονταν σε άνοδο το 2019 και πώς μπορεί το ξενοδοχείο να παραμείνει up-to-date με τις συνεχείς αλλαγές.

– Με ποιο τρόπο μπορείτε να ενσωματώσετε τις νέες τάσεις και ευκαιρίες στην επικοινωνία του ξενοδοχείου σας, τόσο με τους εν δυνάμει πελάτες σας όσο και με τους ήδη διαμένοντες.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τι συμπεριλαμβάνει:

– 120 Λεπτά Ζωντανής Εκπαίδευσης στις 5 Ιανουαρίου 2021, 18:00 – 20:00
– Πρόσβαση σε ειδικό περιεχόμενο όπως Tutorials ή Αρθρογραφία που έχει συγκεντρώσει ο Instructor.
– Test & Εργασία για διασφάλιση της κατανόησης του περιεχομένου.
– Βεβαίωση Παρακολούθησης.

 

Παρατηρήσεις:

– Μετά την ολοκλήρωσή του, το σεμινάριο παραμένει βιντεοσκοπημένο στο λογαριασμό σας, για 30 ημέρες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να το επαναλάβετε τόσο εσείς όσο και η ομάδα σας.

– Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιήσει την ετήσια συνδρομή της Hotelier Academy Greece, το περιεχόμενο του σεμιναρίου θα παραμένει διαθέσιμο στο λογαριασμό σας, για όλη τη διάρκεια της συνδρομής σας.

 

Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία, η Hotelier Academy θα σας στείλει τα ειδικά credentials παρακολούθησης του Ξενοδοχειακού Σεμιναρίου.

 

Κλείστε θέση στο webinar ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media