Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Hotelier Academy: 6 -10 Φεβρουαρίου το 5ο Event Δωρεάν Ξενοδοχειακών Σεμιναρίων

Το ετήσιο event της Hotelier Academy επιστρέφει το Φεβρουάριο με δωρεάν ξενοδοχειακά σεμινάρια, εξελίσσοντας τον τρόπο διεξαγωγής του, καθώς επιτρέπει στο κοινό να παρακολουθήσει το κάθε σεμινάριο είτε διαδικτυακά, είτε από κοντά στο συνεδριακό χώρο του Radisson Blu Park Hotel, Athens.

Η Hotelier Academy Greece ανανεώνει το ραντεβού της με το ξενοδοχειακό κοινό της Ελλάδας στον 5ο κύκλο δωρεάν σεμιναρίων, από τις 6 έως τις 10 Φεβρουαρίου, όπου θα παρουσιάσει ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό περιεχόμενο, σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Εκτός από τη δυνατότητα online παρακολούθησης μέσω Zoom, αλλά και μέσω των Social Media της Hotelier Academy, για πρώτη φορά το κοινό θα μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά το event στο συνεδριακό χώρο του Radisson Blu Park Hotel.

Η φετινή διοργάνωση συμπεριλαμβάνει 15 ξενοδοχειακά σεμινάρια με θεματικές γύρω από τις ξενοδοχειακές πωλήσεις, το marketing, αλλά και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν οι ξενοδόχοι, ενώ θα δοθεί έμφαση στην εκπαίδευση στα εργαλεία της Google, αλλά και στη συνολική αναβάθμιση της ξενοδοχειακής εμπειρίας του επισκέπτη.

Διατηρώντας τη λογική των προηγούμενων ετών, το συντονισμό και την παρουσίαση του event έχει αναλάβει ο Νίκος Σ. Μοράντης, ενώ στο τέλος κάθε παρουσίασης θα απαντηθούν επιλεγμένες ερωτήσεις του κοινού.

Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το event:

 – Διαδικτυακά από όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό: Με δωρεάν εγγραφή στο επίσημο website του event.

– Από κοντά, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, Athens: Με ειδική πρόσκληση είτε από τη Hotelier Academy, είτε από τις συμμετέχουσες εταιρείες. Προμηθευτείτε την πρόσκλησή σας ΕΔΩ.

Ειδική Σημείωση:

 

– Το κοινό που θα παρακολουθήσει το κάθε σεμινάριο (είτε online, είτε από κοντά) θα λάβει ειδική βεβαίωση παρακολούθησης.

– Τα Webinars θα είναι διαθέσιμα μόνο κατά τη διάρκεια της ζωντανής παρουσίασης. Μετά το τέλος του κάθε σεμιναρίου, δεν θα υπάρχει δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο website των Events της Hotelier Academy Greece ΕΔΩ.