Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

HotelBrain Academy: Επιμόρφωση εργαζομένων στα ξενοδοχεία από τη HotelBrain

Ο Όμιλος HotelBrain ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει δράση για το ανθρώπινο δυναμικό των ξενοδοχείων και του τουρισμού, μέσα από το νέο του εγχείρημα, την HotelBrain Academy.

Ο Όμιλος HotelBrain, ο μεγαλύτερος σε αριθμό καταλυμάτων ξενοδοχειακός Όμιλος της Ελλάδας, με συνολικά 87 ξενοδοχεία σε 37 ελληνικούς προορισμούς, μέσα από το νέο του εγχείρημα, την HotelBrain Academy, στοχεύει να καλλιεργήσει εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο των ξενοδοχείων και του τουρισμού και να προσφέρει σπουδαίες εργασιακές ευκαιρίες.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Απασχολώντας σήμερα 130 στελέχη στα κεντρικά του γραφεία και περισσότερους από 1.700 εποχικούς εργαζόμενους, προχωράει σ΄ αυτή την κίνηση προκειμένου να ανταπεξέλθει στην πρωτοφανή έλλειψη στελεχών και ανθρώπινου δυναμικού που παρατηρείται στον κλάδο και προκαλεί δυσκολίες στην επάνδρωση των ξενοδοχείων.

Παράλληλα στοχεύει στην καλύτερη κατάρτιση των εργαζόμενων στα ξενοδοχεία και στην ουσιαστική τους επιμόρφωση πάνω στη φιλοξενία και τον τουρισμό.

Με περισσότερα από 20 χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο των ξενοδοχείων διαθέτει την απαραίτητη κατάρτιση, γνώση και εμπειρία ώστε να ενισχύσει τις δεξιότητες όσων εργάζονται ήδη στην τουριστική βιομηχανία, αλλά κυρίως να επιμορφώσει και να προσελκύσει νέο δυναμικό που ενδιαφέρεται να χαράξει μια καινούρια πορεία στον κλάδο των ξενοδοχείων και του τουρισμού.

Η HotelBrain Academy φιλοδοξεί να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες, την κουλτούρα και τη φιλοσοφία του Ομίλου πάνω στη φιλοξενία με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων στελεχών στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Με έδρα το νεοκλασικό κτήριο στον αριθμό 123 της Λεωφόρου Πατησίων, η HotelBrain Academy στοχεύει να παρέχει τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές κατάρτισης και να προσφέρει άμεση απορρόφηση των ανερχόμενων στελεχών στα ξενοδοχεία του Ομίλου, εξασφαλίζοντας τους την επαγγελματική τους πορεία, αλλά και δίνοντας τους προοπτικές εξέλιξης και ανέλιξης.

Και η ανακοίνωση της HotelBrain καταλήγει:

«Οι κρατικές και ιδιωτικές ξενοδοχειακές σχολές σήκωσαν για πολλά χρόνια με επιτυχία το βάρος της εκπαίδευσης και της κατάρτισης των στελεχών μας. Μετά την πρωτοφανή εκτόξευση του τουρισμού στη χώρα μας, κρίνουμε ότι πλέον και εμείς, ξενοδόχοι και επιχειρηματίες του τουρισμού, έχουμε χρέος να συνδράμουμε σ’ αυτή την αποστολή. Ξεκινάμε πρώτοι και μέσα από την HotelBrain Academy αναλαμβάνουμε δράση».

 

HotelBrain Academy

Λεωφόρος Πατησίων 123, Αθήνα 112 51

τηλ. 6973986647

info@hotelbrainacademy.com