Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Το πρώτο Hotel Student Day θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Απριλίου από τη Hotelier Academy

To πρώτο Hotel Student Day, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021, με στόχο να βοηθήσει υποψήφιους σπουδαστές στον τομέα του Τουρισμού & Επισιτισμού, να ανακαλύψουν την κατεύθυνση που τους ταιριάζει.

Χωρισμένο σε τρία Εκπαιδευτικά Sessions, που θα περιλαμβάνουν τις ειδικότητες Management, F&B, Sales & Marketing, τo κοινό θα μπορεί να μάθει ποιες είναι οι πιθανές θέσεις εργασίας ανά τομέα, οι δεξιότητες που απαιτούνται αλλά και να παρακολουθήσει συνεντεύξεις από πραγματικούς εργαζόμενους που μοιράζονται την πραγματική εργασιακή τους εμπειρία.

Η παρουσίαση θα έχει ένα διαδραστικό και πρωτότυπο χαρακτήρα με συμπαρουσιαστές τη γνωστή YouTuber, Φωτεινή Αριστακεσιάν (FosBloque) και έναν από τους ιδρυτές της Hotelier Academy, τον Νίκο Σ. Μοράντη ενώ θα συμμετέχουν και καταξιωμένοι επαγγελματίες που εξειδικεύονται στον κάθε τομέα. Η συμμετοχή του κοινού είναι εντελώς δωρεάν, ενώ τα lives θα μεταδοθούν και μέσω του Facebook της Hotelier Academy Greece.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

To Αναλυτικό Πρόγραμμα:

 

10:00 – 12:00 | Hotel Management Studies:

Εισαγωγή: Φωτεινή Αριστακεσιάν & Νίκος Σ. Μοράντης

Mentor Talks: Ζωή Κόσσυφα, Hotel Manager, Adorno Beach Hotel & Suites

Experts Interview: Χρήστος Δήμας, Chief Operation Officer, Mage Hotels & Resorts

 

Για εγγραφή ακολουθήστε αυτό το link.

 

13:00 – 15:00 | Hotel F&B Studies:

Εισαγωγή: Φωτεινή Αριστακεσιάν & Νίκος Σ. Μοράντης

Mentor Talks: Ιωάννης Κουφός, Executive chef, Stefan Village Chania

Experts Interview: Αθανάσιος Σβανάς, Head Chef, Esperia Group Hotels

 

Για εγγραφή ακολουθήστε αυτό το link.

 

16:00 – 18:00 | Hotel Marketing & Sales Studies:

Εισαγωγή: Φωτεινή Αριστακεσιάν & Νίκος Σ. Μοράντης

Mentor Talks: Αλεξάνδρα Λάβδα, Hotel Content Μanager, Travel by Interest

Experts Interview: Κατερίνα Αμπατζή, Sales executive, Aeolos Beach Resort, Kontokali Bay Resort & Spa, Olivar Suites

 

Για εγγραφή ακολουθήστε αυτό το link.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, η Hotelier Academy διαθέτει ειδικό Customer Service Chat, στην Online Εκπαιδευτική Πλατφόρμα live.hotelieracademy.net, ενώ διαθέτει και τα παρακάτω στοιχεία άμεσης επικοινωνίας με το κοινό:

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo Πρώτο Hotel Student Day του Hotelier Academy Live Event, επικοινωνήστε με την Αναστασία στο anastasia@hotelieracademy.org ή στο +30 2103245142.
  • Αν θέλετε να συμμετέχετε ως ομιλητής ή να παρουσιάσετε την εταιρεία σας επικοινωνήστε με την Στέλλα, στο stella@hotelieracademy.org ή στο +357 96502368.

Το Hotelier Academy Live Event θα διαρκέσει όλο τον Μάρτιο με Ζωντανά Εκπαιδευτικά Courses, Case Studies, αλλά και τις παράλληλες δράσεις του event το Hotelier Academy Career Month και το Hotel Student Day, που θα διεξαχθεί 1 Απριλίου 2021, οργανώνοντας το μεγαλύτερο Event Τεχνογνωσίας για Ξενοδόχους.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media