Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

HolidayCheck 2019: Cactus Bay και Cactus Royal Spa & Resort στο ελληνικό top 10 των βραβευμένων

Μία από τις κορυφαίες ταξιδιωτικές πλατφόρμες, η HolidayCheck, η οποία απονέμει βραβεία στα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία παγκοσμίως, αναδεικνύει για ακόμη μια χρονιά τα 55 δημοφιλέστερα ελληνικά ξενοδοχεία για τη νέα χρονιά, τα οποία μπόρεσαν να κατακτήσουν τις καλύτερες κριτικές από τους επισκέπτες τους κατά την περίοδο 1η Δεκεμβρίου 2017 – 30 Νοεμβρίου 2018.

Φέτος, βραβεύονται συνολικά 714 ξενοδοχεία σε 37 χώρες ως αποτέλεσμα 950.000 δημοσιευμένων κριτικών που έγιναν από πελάτες.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς στην ελληνική δεκάδα των πιο δημοφιλών ελληνικών ξενοδοχείων κατέχουμε δυο θέσεις με την παρουσία του Cactus Royal Spa & Resort 5* και Cactus Bay 4*. Ευχαριστούμε θερμά όλο το προσωπικό αλλά και τους επισκέπτες μας που αξιολόγησαν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τελικά έμειναν πολύ ικανοποιημένοι όπως υποδηλώνει το τελικό αποτέλεσμα», όπως δήλωσε ο CEO των Cactus Hotels Νίκος Χαλκιαδάκης.

 

Σχετικά με το Cactus Royal Spa & Resort
Το Cactus Royal Resort & Spa είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Σταλίδα Ηρακλείου της Κρήτης. Σε μια περιοχή με απαράμιλλη ομορφιά, στον παραλιακό δρόμο της Σταλίδας δίπλα στην πιο δημοφιλή παραλία της περιοχής, το πέντε αστέρων Cactus Royal περιμένει για να σας φιλοξενήσει. Οι προσεκτικά διατηρημένοι κήποι, η διακόσμηση με πέτρες και το βαθύ μπλε του Κρητικού Πελάγους συνθέτουν ένα μαγευτικό προορισμό.

 

Σχετικά με το Cactus Bay Hotel & Apartments
Το Cactus Bay Hotel & Apartments βρίσκεται στο κέντρο της Σταλίδας στην Κρήτη, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Το συγκρότημα ανήκει στο Cactus Beach Hotel & Bungalows, το οποίο βρίσκεται 250 μέτρα μακριά.