Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Hines: Μέσα στο καλοκαίρι ξεκινάει η ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου Coral στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου

Η αμερικανική εταιρεία Hines, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Grand Hyatt Athens, που εξαγόρασε στην Κρήτη πέντε ξενοδοχεία, όχι μόνο συνεχίζει κανονικά την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου, αλλά επιταχύνει και την υλοποίηση του σχεδιασμού, αξιοποιώντας τις συνθήκες.

Συγκεκριμένα, ετοιμάζεται να αρχίσει τις εργασίες ριζικής ανακαίνισης, ξεκινώντας από το Coral το φετινό καλοκαίρι.

Ο αρχικός σχεδιασμός της εταιρείας ήταν να αφήσει τη φετινή χρονιά να εξελιχθεί με τα δύο ξενοδοχεία να λειτουργούν με τις σημερινές υποδομές και μετά το τέλος της τουριστικής χρονιάς να προχωρήσει στις ανακατασκευές για την πλήρη αλλαγή της εικόνας τους και τη μετατροπή τους σε δύο πολυτελή ξενοδοχεία στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η ανατροπή του σχεδιασμού και η επιτάχυνση των εργασιών, έρχεται πλέον ως μια επιλογή που προκύπτει από τις εξελίξεις στη φετινή θερινή περίοδο, όπου είναι βέβαιο πως δεν θα έχουμε την ίδια τουριστική κίνηση με τις προηγούμενες χρονιές.

Είναι λοιπόν εξαιρετικά σημαντικό να μην χαθεί χρόνος και να προχωρήσουν οι εργασίες ανακατασκευής, σ’ ένα από τα δύο ιστορικά ξενοδοχεία που βρίσκονται στον αστικό ιστό της πόλης.

Θέλοντας να ξεκινήσει νωρίτερα την υλοποίηση των υποδομών, για τη μετατροπή τους σε πολυτελή, σύγχρονα, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, η εταιρεία είχε καταθέσει σχετικό αίτημα στο δημοτικό συμβούλιο Αγίου Νικολάου, το οποίο και εγκρίθηκε.

Το Coral εκτιμάται πως θα είναι έτοιμο για να λειτουργήσει, πλήρως ανακαινισμένο, εντυπωσιακό και πολυτελές το Μάιο του 2021. «Αυτός είναι ο στόχος», όπως επιβεβαιώνει ο διευθυντής των δύο ξενοδοχειακών μονάδων Ερμής και Κοράλ, Θεόδωρος Δημάκης.

Το γεγονός πως η συγκεκριμένη ξενοδοχειακή υποδομή που θα αντικαταστήσει το Κοράλ θα είναι «ένα στολίδι για την περιοχή και τον τόπο», όπως βεβαιώνει ο κ. Δημάκης που γνωρίζει το σχεδιασμό, αποτελεί το θετικότερο μήνυμα για το ξεκίνημα της φετινής τουριστικής σεζόν.

 

Πηγή: www.anatolh.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post