Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Hines: Πέντε ξενοδοχεία εξαγόρασε στην Κρήτη η ιδιοκτήτρια του κτηρίου του Grand Hyatt Athens

Πέντε ξενοδοχεία, επενδύοντας περίπου 150 εκατ. ευρώ, εξαγόρασε στην Κρήτη ο αμερικανικός όμιλος Hines, στον οποίο ανήκει το κτήριο του Grand Hyatt Athens, που το διαχειρίζεται ο Γιάννης και η Τίνα Δασκαλαντωνάκη.

Ο όμιλος Hines υπέγραψε συμφωνία εξαγοράς του Cyan Group of Hotels, ενώ στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς απέκτησε και τα δύο ξενοδοχεία (Coral και Hermes) του ομίλου Μαμιδάκη στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Ειδικότερα η Hines απέκτησε τα τρία ξενοδοχεία του Cyan Group of Hotels, το 4άστερο Santa Marina Beach Resort στην Aμμουδάρα του Hρακλείου, το 5άστερο Apollonia Beach Resort & Spa, επίσης στην Aμμουδάρα και το 5άστερο Sitia Beach City Resort & Spa στη Σητεία, έναντι περίπου 60 εκατ. ευρώ, ενώ επιπλέον 30 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για την ανακαίνισή τους.

Η Cyan Group of Hotels, με διευθύνοντα σύμβουλο το Μανώλη Μανούσο, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση (οικογένεια Κεφαλογιάννη), με παρουσία άνω των 40 ετών στον τουρισμό της Κρήτης, του οποίου τα τρία ξενοδοχεία διαθέτουν 706 δωμάτια με 1.800 κλίνες.

 

Πηγές: www.naftemporiki.gr, www.newmoney.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media