Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Hilton Athens: Brunch με θέα στο Μαραθώνιο και χαλάρωση μετά τον αγώνα

Το Hilton Αθηνών για ακόμη μία χρονιά θα είναι το επίσημο ξενοδοχείο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και σε αυτό θα φιλοξενηθούν οι elite αθλητές που θα συμμετάσχουν στο φετινό αγώνα, αλλά και όλοι οι επίσημοι καλεσμένοι του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίου (AIMS).

Το εμβληματικό αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στη διαδρομή του Μαραθωνίου, αλλά και των αγώνων 5 χλμ. και 10 χλμ. και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους ενοίκους και επισκέπτες του ξενοδοχείου να παρακολουθήσουν τους αγώνες από πολύ κοντά. Η θέση του πάνω στην αυθεντική διαδρομή και ακριβώς απέναντι από το εικαστικό landmark της πόλης της Αθήνας, το γυάλινο «Δρομέα», το συνδέει με το μεγάλο εθνικό γεγονός και του προσδίδει ένα μοναδικό συμβολικό χαρακτήρα.

 

Ειδικά για την ημέρα του Μαραθωνίου, το Galaxy Bar & Restaurant του Hilton θα ανοίξει για το κοινό από τις 9:00 το πρωί και θα προσφέρει στην εντυπωσιακή βεράντα του με πανοραμική θέα της Αθήνας ένα υγιεινό brunch για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους δρομείς από ψηλά και για όσους θέλουν να γευματίσουν με τους φίλους ή τις οικογένειές τους μετά τον αγώνα.

Παράλληλα, το Hiltonia Spa θα προσφέρει ειδικές τιμές στους δρομείς, για να χαλαρώσουν πριν ή μετά από έναν τόσο απαιτητικό αγώνα. Με την προσκόμιση του αριθμού συμμετοχής σας στο Μαραθώνιο (BIB Number) από τις 10 – 12 Νοεμβρίου, θα έχετε 30% έκπτωση στο Σουηδικό μασάζ, στο Deep Tissue και στο χαλαρωτικό μασάζ ποδιών.

Για κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 2107281402 (Galaxy) ή στο 2107281801 (Hiltonia).

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας