Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

«Heraklion, where Crete Begins»: Νέα τουριστική καμπάνια του δήμου Ηρακλείου

Ο Δήμος Ηρακλείου υλοποιεί νέα στρατηγική τουριστικού μάρκετινγκ που στηρίζεται στο «αφήγημα» – «Heraklion, where Crete Begins» – «Ηράκλειο, εδώ που ξεκινάει η Κρήτη» – το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει περιγραφή των ταξιδιωτικών εμπειριών που θα αποκομίσει ο επισκέπτης της πόλης και επιχειρηματολογία για τους λόγους που αξίζει να επισκεφτεί κανείς το Ηράκλειο.

Με το να αναδείξει το Ηράκλειο όλο τον πλούτο επιλογών που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες του, ουσιαστικά ωριμάζει ως προορισμός για city breaks και θέτει τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Η σύγχρονη πλευρά του Ηρακλείου, δεν περιορίζεται σε μια στενά τουριστική – ταξιδιωτική θεματολογία, ούτε εξαντλείται στο μνημειακό πλούτο της πόλης.

Η συζήτηση για το Ηράκλειο εμπλουτίζεται με το lifestyle που πρεσβεύει το Ηράκλειο και η Κρήτη, δηλαδή τον ιδιαίτερο τρόπο και στάση ζωής των Κρητικών που θα βιώσουν και οι επισκέπτες της πόλης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το επικοινωνιακό υλικό που βρίσκεται στο τυπογραφείο είναι:

  • 40σελιδο γενικό έντυπο για την πόλη και την ενδοχώρα, σε πέντε γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, ρώσικα, ιταλικά)

 

  • Χάρτης της πόλης (δείτε ΕΔΩ) με διαδρομές περιήγησης εντός των τειχών και με αναφορά στα σημαντικότερα μνημεία που συναντά ο επισκέπτης στην περιήγησή του μέσα στην πόλη. Ο χάρτης αυτός μάλιστα θα διατεθεί δωρεάν σε όλα τα ξενοδοχεία του Ηρακλείου, ενώ αποτελεί το βασικό υπόβαθρο για την ενημέρωση των επισκεπτών από το INFO POINT.

 

  • 40σέλιδο έντυπο αποκλειστικά για την ενετική οχύρωση του Ηρακλείου, σε ελληνικά και αγγλικά.

Το σύνολο του υπό έκδοση επικοινωνιακού υλικού θα διατεθεί σε τουριστικούς πράκτορες, ενώ αποτελεί υλικό που ταξιδεύει το Ηράκλειο ανά τον κόσμο με τους απλούς επισκέπτες, ή συμμετέχοντες σε συνέδρια, ή εκπαιδευτικά προγράμματα αλλά και τους επίσημους προσκεκλημένους του Δήμου.

Το έντυπο σε ψηφιακή μορφή φιλοξενείται στην τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου:

https://www.visitheraklion.eu/dreaming//dream.html

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media