Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Γιάννης Χατζηλαζάρου: Ο όμιλος H Hotels Collection εξετάζει τις επόμενες ενέργειες του

O γνωστός ξενοδόχος Γιάννης Χατζηλαζάρου (όμιλος H Hotels Collection), που διαθέτει πέντε 4άστερα και 5άστερα ξενοδοχεία στη Ρόδο (Princess Andriana Resort & Spa, Boutique 5, Lindos Princess Beach Hotel, Rodos Princess Beach Hotel, Princess Sun Hotel) και ανοίγει ένα ακόμη 5άστερο, το Mayia Exclusive Resort & Spa Rhodes, το Μάιο του 2018, δηλώνει ότι ο όμιλος εξετάζει τις συνθήκες που διαμορφώνονται για τις επόμενες ενέργειες του.

 

Διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Χατζηλαζάρου:

1. «Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη φετινή περίοδο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Η χώρα εμφανίζεται κερδισμένη σε ό,τι αφορά τις προτιμήσεις των τουριστών και ελπίζουμε αυτή η θετική εικόνα να διατηρηθεί και στο μέλλον.

Σίγουρα η χώρα έχει καρπωθεί ένα σημαντικό μέρος του τουριστικού ρεύματος, επωφελούμενη από το γεγονός ότι ορισμένες ανταγωνιστικές αγορές ήταν κλειστές κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο. Πρόκληση για όλους μας είναι να διατηρήσουμε, μέσω της αναβάθμισης των υπηρεσιών και των υποδομών, τον αριθμό τουριστών που μας προτιμούν. Έτσι ώστε η ανάκαμψη της τουριστικής κίνησης στους ανταγωνιστικούς προορισμούς να μην μας επηρεάσει».

2. «Η ανοδική τουριστική τάση θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, αν φυσικά δεν υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα. Και το 2018 θα είναι πολύ δυνατή χρονιά και θα βρει την Ελλάδα στις κύριες προτιμήσεις των τουριστών, μεταξύ των προορισμών της Μεσογείου. Αυτό ήδη διαφαίνεται στους αριθμούς που έχουμε και αφορούν στις πρώιμες κρατήσεις».

3. «Ο Όμιλος H Hotels Collection βρίσκεται σε διαρκή τροχιά ανάπτυξης πραγματοποιώντας σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές, έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, τεχνολογική αναβάθμιση και κυρίως σε εκπαίδευση του υφιστάμενου προσωπικού. Σε ό,τι αφορά τη νέα μας ξενοδοχειακή μονάδα, σύντομα ολοκληρώνεται και πρόκειται να λειτουργήσει με τη νέα σεζόν. Το Mayia Exclusive Resort & Spa θα αποτελεί ένα κόσμημα στις ξενοδοχειακές υποδομές του νησιού μας. Για το συγκεκριμένο εγχείρημα λάβαμε υπόψη όλες τις υψηλές απαιτήσεις των επισκεπτών των ξενοδοχείων H Hotels Collection. Φιλοσοφία μας είναι ο επισκέπτης να απολαμβάνει μια γκάμα υπηρεσιών, που θα βασίζεται στο απαιτητικό γούστο την εξατομίκευση και στην αποκλειστικότητα. Εκτός από τη νέα μονάδα, γίνονται οι απαραίτητες αναβαθμίσεις και ανακαινίσεις στα υπόλοιπα ξενοδοχεία του Ομίλου, ενώ εξετάζουμε τις συνθήκες που διαμορφώνονται για τις επόμενες ενέργειές μας».

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Χατζηλαζάρου στο dimokratiki.gr.

 

Δείτε πληροφορίες για το Mayia Exclusive Resort & Spa

 

Ανοίγει το Μάιο του 2018 το Mayia Exclusive Resort & Spa Rhodes