Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

HATTA: Προετοιμασία του συνεδρίου της Γερμανικής Ένωσης Τουριστικών Γραφείων – DRV

Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και την DRV, o ΗΑΤΤΑ (Hellenic Association of Travel and Tourist Agencies – Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) με τη συντονιστική υποστήριξη της Ομοσπονδίας FedHATTA, βρίσκονται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας του ετήσιου συνεδρίου της Γερμανικής Ένωσης Τουριστικών Γραφείων, DRV.

Η Γερμανική Ένωση επέλεξε την Ελλάδα για τη συνάντηση των μελών της, κάτι το οποίο σημαίνει ευρεία προβολή για τη χώρα μας, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα για την Ελλάδα τουριστική αγορά, αλλά και σειρά επαφών και συζητήσεων με τους Έλληνες συμμετέχοντες στη διοργάνωση.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino από τις 28 έως τις 31 Οκτωβρίου υβριδικά, με πολυπληθή φυσική παρουσία και online μετάδοση.

Η διοργάνωση θα συμβάλλει καθοριστικά στις επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών επαγγελματιών του οργανωμένου τουρισμού και θα φέρει ευκαιρίες συνεργασίας, εξωστρέφειας και ισχυρών επαγγελματικών δεσμών με μια ισχυρή αγορά για τη χώρα μας, εν όψει της ερχόμενης, καθοριστικής χρονιάς για την αποκατάσταση του διεθνούς και ελληνικού τουρισμού.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media