Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

ΗΑΤΤΑ: Ημερίδα στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου

Με σκοπό να επαναπροσδιορίσει το branding της Ελλάδας, μέσα σε μια Ευρώπη που διαμορφώνει την ανοδική της πορεία, στη μετά Covid-19 εποχή, ο ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων – Hellenic Association of Tourist & Travel Agencies), διοργάνωσε την ημερίδα «Re – Ally Tourism: The Hellenic and European Travel Agents Initiative», προσκαλώντας στις τρεις θεματικές της ενότητες σημαντικούς, στον τομέα τους, ομιλητές – επαγγελματίες του ευρωπαϊκού τουρισμού.

Οι φοιτητές της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου και συγκεκριμένα του τμήματος Στελεχών Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού, μαζί με τη Διευθύντρια της Σχολής Χαρά Κοβούση και την υποδιευθύντρια Μαργαρίτα Πολλάκη, παρακολούθησαν τις τρεις θεματικές ενότητες και συμμετείχαν ενεργά στις ενδιαφέρουσες αναλύσεις των ομιλητών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο ΗΑΤΤΑ, ακολουθώντας την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας FedHATTA να στηρίξει το Τμήμα Στελεχών Διοίκησης και Οικονομίας τομέα Τουρισμού της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων ΙΕΚ Αναβύσσου με τον εμπλουτισμό του προγράμματος σπουδών, συνέβαλλε με αυτό τον τρόπο στην περαιτέρω πληροφόρηση και τριβή των φοιτητών με το πραγματικό τουριστικό περιβάλλον.

Η Ομοσπονδία FedHATTA δημιούργησε πραγματικό πλαίσιο εργασίας στη Σχολή, για τους σπουδαστές που φιλοδοξούν να εργαστούν στον κλάδο των τουριστικών γραφείων, συστρατεύοντας φορείς, όπως η Travelport και η Lyknoss για να διαμορφώσουν το πλαίσιο πραγματικών συνθηκών έκδοσης αεροπορικού και ακτοπλοϊκού εισιτηρίου.

Παράλληλα, τουριστικοί πράκτορες θα συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρες, μεταδίδοντας την τεχνογνωσία τους στους σπουδαστές.

Στην ημερίδα της 11ης Μαΐου 2022, οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν προέδρους Ευρωπαϊκών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, καθώς και τον Πρόεδρο της ECTAA να αναλύουν τις σύγχρονες συνθήκες διαμόρφωσης του τουριστικού σκηνικού και καταθέτοντας την πολυετή και ουσιαστική εμπειρία τους.

Post Tags
Share Post