Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

HATTA: H Ελλάδα ανανέωσε την εκπροσώπησή της στην ECTAA

Νέο Δ.Σ. ανέδειξε η ένωση τουριστικών γραφείων και tour operators της Ευρώπης, ECTAA (European Travel Agents & Tour Operators Association), στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, στο πλαίσιο διοργάνωσης του Semi Annual Meeting της (9 – 10 Ιουνίου) στη Λευκωσία.

Νέος Πρόεδρος της ECTΑΑ εκλέχθηκε ο Frank Oostdam (Ολλανδία), Αντιπρόεδρος η Heli Maki – Franti (Φινλανδία), ενώ ιδιαίτερα τιμητική ήταν και η επανεκλογή του Μάριου Καμμένου στη θέση του Ταμία.

Ο κ. Καμμένος είναι αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της FEDHATTA και εκπροσωπεί τα ελληνικά τουριστικά γραφεία στην Ευρώπη από την ίδια θέση από το 2018.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

H σύνθεση του νέου Δ.Σ. της ECTAA διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Frank Oostdam (Ολλανδία)

Αντιπρόεδρος: Heli Maki – Franti (Φινλανδία)

Ταμίας: Μάριος Καμμένος (Ελλάδα)

Μέλη: Pawel Niewiadomski (Πολωνία), Daniela Stoeva (Βουλγαρία) και Jan Van Steen (Βέλγιο)

Ο κ. Oostdam, ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες για την προτίμησή τους δήλωσε πως η πανδημία Covid-19, o πόλεμος στην Ουκρανία, το αυξημένο κόστος καυσίμων και η έλλειψη ειδικευμένου εργατικού δυναμικού αποτελούν μερικές μόνο από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου.

Η ECTAA θα συνεχίζει να υποστηρίζει ενεργά τα μέλη της έτσι ώστε με το κατάλληλο πλαίσιο μέτρων στήριξης να μπορέσουν να ανακάμψουν και δίνοντας προτεραιότητα στη βιωσιμότητα να ανανεώσουν την επιχειρηματική τους στρατηγική.