Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Χάρης Θεοχάρης: Οι υποδομές της Χαλκιδικής επέδειξαν ανθεκτικότητα

 

Ο ελληνικός τουρισμός άντεξε. Οι ειδικές υποδομές επέδειξαν ανθεκτικότητα και δε σημειώθηκαν μαζικές αναχωρήσεις. Τη διαπίστωση αυτή έκανε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης επισκεπτόμενος τη Χαλκιδική μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησε με φορείς του τουρισμού, ενώ επισκέφθηκε και τραυματίες σε νοσοκομεία.

Η εικόνα ανθεκτικότητας του ελληνικού τουρισμού και η ταχύτατη αποκατάσταση της ομαλότητας θα επικοινωνηθεί στις αγορές του εξωτερικού με ειδική καμπάνια που θα ξεκινήσει άμεσα, όπως επεσήμανε ο κ. Θεοχάρης.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ταυτόχρονα στο πλαίσιο της καμπάνιας γίνεται ήδη ενημέρωση σε tour operators και μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού για τη Χαλκιδική ως δυναμικό τουριστικό προορισμό.

Κατά τη διάρκεια των επαφών που είχε χθες και σήμερα ο υπουργός με τους τοπικούς φορείς του τουρισμού, καθώς και εκπροσώπους μεγάλων tour operators διαπιστώθηκε ότι τα μηνύματα είναι θετικά και πώς οι μεγάλες αγορές αντέδρασαν με ψυχραιμία.

Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και τα γραφεία εξωτερικού του ΕΟΤ, τα οποία με εντολή του κ. Θεοχάρη και του υφυπουργού κ. Κόνσολα συμβάλλουν στην ενημέρωση των tour operators για την ταχύτατη επαναφορά της ομαλότητας στην περιοχή της Χαλκιδικής.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram