Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

HAPCO: Καταργήθηκε η απόσταση του 1,5 μέτρου στη φυσική παρουσία συνέδρων

Ο Σύνδεσμος HAPCO & DES (Hellenic Association of Professional Congress Organizers/Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων & Destination Events Specialists), ενημέρωσε τα μέλη του ότι καταργήθηκε η δεσμευτική απόσταση του 1,5 μέτρου μεταξύ των συνέδρων με φυσική παρουσία.

 

Ακολουθεί ολόκληρη η ενημέρωση του HAPCO & DES στα μέλη του

 

Αγαπητά μέλη,

 

μετά από τις συνεχείς εισηγήσεις, προτάσεις και πιέσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του HAPCO & DES, καταργήθηκε η δεσμευτική απόσταση του 1,5 μέτρου μεταξύ των συνέδρων με φυσική παρουσία, σύμφωνα με το ΦΕΚ – Τεύχος Β΄4577/03.10.2021 (Παράρτημα 10-σελ. 60832), το οποίο ήδη σας έχουμε στείλει.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

«Ο αριθμός των συνέδρων με φυσική παρουσία (μόνο πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο) περιορίζεται με βάση τη χωρητικότητα της αίθουσας του συνεδρίου μέχρι ποσοστού πληρότητας ογδόντα τοις εκατό (80%) και με κατάλληλη ταξιθεσία ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ των συμμετεχόντων. Οι ανεμβολίαστοι σύνεδροι δύνανται να παρακολουθούν το συνέδριο διαδικτυακά».

Κατορθώσαμε να υπερπηδήσουμε ένα εμπόδιο που δυσχέραινε την επανεκκίνηση των συνεδρίων και εκδηλώσεων και συνεχίζουμε με εντατικές προσπάθειες και δράσεις ενδυνάμωσης και εξωστρέφειας, την προώθηση του κλάδου.

Αγαπητά μέλη,

στόχος μας είναι οι συλλογική και οργανωμένη δράση, καθώς και η συνεργασία μας με όλους τους φορείς, για την αξιοποίηση και ανάπτυξη του συνεδριακού και MICE τουρισμού.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ HAPCO & DES

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media