Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Handwritten Collection: Η νέα αλυσίδα ξενοδοχείων της Accor

 

Ο μεγάλος γαλλικός ξενοδοχειακός όμιλος Accor, που αποτελείται από περισσότερα από 5.300 ξενοδοχεία και 10.000 F&B venues σε 110 χώρες, ανακοίνωσε μια νέα συναρπαστική προσθήκη στο δίκτυο των brands του Ομίλου.

Πρόκειται για τη Handwritten Collection, ένα διεθνές portfolio bespoke ξενοδοχείων που προσφέρουν μια οικεία και κομψή εμπειρία φιλοξενίας.

Η Accor έχει ήδη εκδηλωμένο ενδιαφέρον για πάνω από 110 Handwritten ξενοδοχεία παγκοσμίως που αντιστοιχούν συνολικά σε περισσότερα από 11.500 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και 12 υπογεγραμμένων συνεργασιών με τις πέντε πρώτες μονάδες να αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2023.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τα ξενοδοχεία της Handwritten Collection που θα ανοίξουν μέσα στους επόμενους μήνες περιλαμβάνουν τα:

Hotel Shanghai Sheshan Oriental, Handwritten Collection στη Σαγκάη της Κίνας, Le Saint Gervais Hotel & Spa, Handwritten Collection στο Σεν Ζερβέ στη Γαλλία, Wonil Hotel Perth, Handwritten Collection στο Περθ της Αυστραλίας, Hotel Morris, Handwritten Collection στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και Le Splendid Hotel Lac d’Annecy, Handwritten Collection στο Ανεσί στη Γαλλία.

Hotel Shanghai Sheshan Oriental, Handwritten Collection

Wonil Hotel Perth, Handwritten Collection

Περισσότερα ξενοδοχεία θα ανοίξουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους μέχρι το τέλος του 2023 και μέσα στα επόμενα χρόνια συμπεριλαμβανομένων των:

Hotel Les Capitouls Toulouse Centre στη Γαλλία, Oru Hub Hotel, Handwritten Collection στο Ταλίν της Εσθονίας, Square Lodge Hotel La Roche sur Yon, Ηandwritten Collection στην περιοχή La Roche-sur-Yon στη Γαλλία, Sunrise Premium Resort, Handwritten Collection στο Χόι Αν στο Βιετνάμ, Paris Montmartre Sacré Coeur, Handwritten Collection στο Παρίσι της Γαλλίας και ξενοδοχεία στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Το χαρτοφυλάκιο της Handwritten Collection αναμένεται να ξεπεράσει τα 250 ξενοδοχεία μέχρι το 2030.

«Η Handwritten Collection εμπλουτίζει το segment «collection brands» της Accor με μια φροντισμένη επιλογή ξενοδοχείων που παρουσιάζουν γοητευτικά και μοναδικά concepts. Στόχος μας, πέρα από την παροχή μιας πραγματικά αυθεντικής εμπειρίας φιλοξενίας, είναι να υποστηρίξουμε τον αυξανόμενο αριθμό ιδιοκτητών ανεξάρτητων και boutique ξενοδοχείων που θέλουν να ενισχύσουν το παγκόσμιο προφίλ τους, να συνδεθούν με περισσότερα κοινά και να αυξήσουν τα έσοδά τους διατηρώντας αναλλοίωτη την ταυτότητά τους. Τα ξενοδοχεία που θα παρουσιάσουμε στην Handwritten Collection είναι εκείνα που αναζητούν οι ταξιδιώτες οι οποίοι εκτιμούν τις συγκινητικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και μια διαφορετική πινελιά στην παραδοσιακή φιλοξενία, καθώς και εκείνα που αναζητούν οι ξενοδόχοι που αγαπούν τη μοναδική προσωπικότητα των καταλυμάτων τους, επιθυμώντας ταυτόχρονα τα οφέλη που απορρέουν από έναν κορυφαίο διεθνή εταίρο», δήλωσε ο Alex Schellenberger, Chief Marketing Officer, Premium, Midscale, Economy Brands, Accor.

Με τη δημιουργία της Handwritten Collection, η Accor διευρύνει το ασυναγώνιστο χαρτοφυλάκιο brands της και τα μεσαίας κλίμακας ξενοδοχεία και φιλοδοξεί να επαναλάβει την επιτυχία που έχει κατακτήσει με άλλα collection brands του Ομίλου σε όλα τα segments.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η MGallery Hotel Collection, ένα ιστορικό χαρτοφυλάκιο στο upper upscale brand segment που πλέον αριθμεί περισσότερα από 100 boutique ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και η Emblems Collection, το πρώτο πολυτελές collection brand της Accor, μια ιδιαίτερα προσεγμένη επιλογή μοναδικών ξενοδοχείων τα οποία είναι εμβληματικό για τον προορισμό, το σχεδιαστή ή τη θέση τους στην ιστορία.

Ακολουθώντας ανάλογη bespoke προσέγγιση, η Handwritten Collection θα συγκεντρώσει ξενοδοχεία με μοναδική ταυτότητα, αντανακλώντας το χαρακτήρα και τη ζεστασιά των ανθρώπων που τα αγαπούν και τα φροντίζουν.

Όπως ένα χειρόγραφο σημείωμα, οι προσωπικές πινελιές κάθε οικοδεσπότη θα ενσωματώνονται διακριτικά σε επιλεγμένες στιγμές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κάθε φιλοξενούμενου.

Από ένα θερμό καλωσόρισμα που εξελίσσεται σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις μέχρι φρεσκοψημένες λιχουδιές που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, κανένα ξενοδοχείο ή διαμονή δεν θα είναι ίδια μεταξύ τους.

 

Ένας Οικοδεσπότης με Πάθος

Η Handwritten Collection προσφέρει μια ποικιλία από ξενοδοχεία που είναι τόσο ξεχωριστά, σαν κάθε ξενοδόχος να προσκαλούσε τους επισκέπτες στα γοητευτικά και κομψά σπίτια τους.

Η εμπειρία του επισκέπτη στη Handwritten Collection ζωντανεύει το πνεύμα του οικοδεσπότη: Τις προτιμήσεις, τα πάθη του και τις μικρές ιδιορρυθμίες της προσωπικότητάς του.

Κάθε ξενοδόχος είναι μια γοητευτική παρουσία που αντανακλά το χαρακτήρα και τη προσωπικότητά του μέσα από το ξενοδοχείο, προσελκύοντας τους επισκέπτες με σοφία και απολαυστικές συζητήσεις και μεταφέροντας την προσωπική του ενέργεια του σε κάθε εμπειρία.

 

Σχεδιασμένο για Ανεξάρτητους Ξενοδόχους

Η Handwritten Collection έχει επίσης σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες ανεξάρτητων ξενοδόχων.

Με τρέχον ποσοστό μετατροπής 80%, το μεγαλύτερο μέρος των μονάδων που εντάσσονται στη Handwritten Collection θα είναι projects μετατροπής και όχι νέες κατασκευές, που χρειάζονται μια απλούστερη διαδικασία μετάβασης και ανάπτυξης και ένα πιο βιώσιμο μοντέλο εξέλιξης.

Tα πρότυπα του brand έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι ευέλικτα, light και εύκολα επιτεύξιμα.

Επιπλέον, η Handwritten Collection παρέχει άμεση απόδοση επένδυσης (ROI) και δίνει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες να μεγιστοποιήσουν τα έσοδα με άμεση πρόσβαση στη δυναμική και την εμβέλεια των πλατφορμών πωλήσεων, διανομής και αφοσίωσης της Accor, ενώ επωφελούνται επίσης από τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και διοικητικές δυνατότητες (ESG) του Ομίλου.