Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Χαλκιδική: Μεγάλη επένδυση στο Pomegranate Wellness Spa Hotel

POMEGRANATE4

Νέα μεγάλη επένδυση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ στο 5άστερο Pomegranate Wellness Spa Hotel, το οποίο βρίσκεται στην Ποτίδαια (Κασσάνδρα) της Χαλκιδικής, στον τομέα του ιατρικού τουρισμού που θα αφορά τη δημιουργία μιας πρωτοποριακής κλινικής για τα ευρωπαϊκά δεδομένα στο κεντρικό κτήριο του ξενοδοχείου πάνω από το χώρο του spa.

Εσωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό

Εσωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό

Η κλινική σε συνδυασμό με το Afrodita Roa Spa, το κέντρο ευεξίας και αναζωογόνησης του Pomegranate Wellness Spa Hotel, θα καλύπτει επιφάνεια 2.500 τ.μ. και στόχος είναι να προσφέρει όλες τις υπηρεσίες για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των πελατών.

Η επένδυση θα προχωρήσει αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η αδειοδότηση, ενδεχομένως και μέσα στο χειμώνα.

POMEGRANATE6

Το βυζαντινό χαμάμ

Το Afrodita Roa Spa, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εσωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό, φινλανδικές και ρώσικες σάουνες, το μεγαλύτερο «Βυζαντινό» χαμάμ στην Ελλάδα (70 τ.μ.), αρωματικά ατμόλουτρα, δωμάτιο πάγου, ντους ομίχλης, υδρομασάζ, καθώς και θεραπείες λάσπης & ρεφλεξολογίας, καταλαμβάνει έκταση 1.800 τ.μ.

Πηγή: www.voria.gr
Πληροφορίες και φωτογραφίες για το Afrodita Roa Spa: www.pomegranatespahotel.com

Σημείωση e – Travel News: Πριν από λίγες ημέρες η ρωσικών συμφερόντων ιδιοκτήτρια εταιρεία του Pomegranate εξαγόρασε από τον τουριστικό όμιλο Μουζενίδη (Mouzenidis Travel), το γειτονικό 4 αστέρων 232 δωματίων Potidea Palace…