Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Η TUI διευρύνει τη συνεργασία της με ξενοδοχεία στην Ελλάδα

SENSIMAR

Η TUI που θα διακινήσει φέτος στη χώρα μας περισσότερους από 2 εκατομμύρια τουρίστες από το εξωτερικό, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας για τη λειτουργία από τη φετινή περίοδο του πρώτου ξενοδοχείου υπό την ομπρέλα της αλυσίδας της Sensimar Hotels & Resorts.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Sensimar Grand Mediterraneo Resort and Spa (φωτογραφία), το οποίο απευθύνεται σε ζευγάρια και μεμονωμένους ταξιδιώτες. Το συγκρότημα βρίσκεται στην περιοχή Έρμονες της Κέρκυρας και διαθέτει 266 δωμάτια, τελεφερίκ, δύο εστιατόρια, τρία γήπεδα τένις κ.ά.

Εξάλλου, η ΤUI λάνσαρε φέτος στην παγκόσμια αγορά άλλη μία αλυσίδα ξενοδοχείων, εγκαινιάζοντας τις πρώτες συνεργασίες της με ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, τη Ρόδο, την Κω και τη Σάμο. Πρόκειται για την αλυσίδα ξενοδοχείων Suneo Club, στην οποία εντάσσονται ως μέλη μονάδες τριών αστέρων που απευθύνονται σε τουρίστες (ζευγάρια, οικογένειες, παρέες) με χαμηλότερο διαθέσιμο προϋπολογισμό για τις διακοπές τους. Τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Suneo Club προσφέρουν υπηρεσίες all inclusive, ζωντανές παραστάσεις μαγειρικής, δωρεάν Wi-Fi κ.ά.

Πηγή: www.kathimerini.gr

Φωτογραφία: www.sensimar.com

Ολόκληρο το άρθρο του Στάθη Κουσουνή:

http://www.kathimerini.gr/767036/article/oikonomia/epixeirhseis/h-tui-dieyrynei-th-synergasia-ths-me-3enodoxeia-sthn-egxwria-agora

Post Tags
Share Post