Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Η SWOT οργανώνει το 3ο Business Travel Professionals Forum

SWOT1

 

H SWOT (Simple Way Of Tourism) οργανώνει στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Metropolitan Athens το 3o Business Travel Professionals Forum (BTPF), ένα B2B Forum, όπου δίνεται η ευκαιρία στα ξενοδοχεία, που συμμετέχουν, να συναντήσουν και να συνομιλήσουν, με τους κατάλληλους και πιο σημαντικούς εκπροσώπους, εταιρειών και ταξιδιωτικών γραφείων (DMC’s, PCO’s, MICE, Business Travel & Wholesalers) που πραγματοποιούν επαγγελματικά ταξίδια και εταιρικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα, δημιουργώντας συνθήκες συνεργασίας.

Στόχος του BTPF είναι η επίτευξη όσο το δυνατόν περισσότερων επαφών και προοπτικής συνεργασιών μεταξύ των συμμετεχόντων, ώστε να αναπτυχθούν απευθείας σχέσεις με τους πρωταγωνιστές της αγοράς.

Μετά τις δύο πρώτες επιτυχημένες διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 6 – 7 Φεβρουαρίου 2014 και 11 – 12 Δεκεμβρίου 2014, το 3ο κατά σειρά Business Travel Professionals Forum θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 10 & 11 Δεκεμβρίου 2015.

Για δηλώσεις συμμετοχής & περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο: 210 6525520 & στο btpf@swot.gr

Η SWOT είναι εταιρεία ανάπτυξης τουριστικών επιχειρήσεων με τρεις βασικούς τομείς δραστηριότητας, οι οποίοι αφορούν, τη διαχείριση και οργάνωση, την εκπροσώπηση ξενοδοχείων στην προώθηση πωλήσεων και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing (έντυπου & ηλεκτρονικού).

Η SWOT δημιουργήθηκε από τους Χρήστο & Γιώργο Κωνσταντινίδη το Μάιο του 2013, μέσα από την ανάγκη που διέκριναν για επαγγελματική εκπροσώπηση και εξειδίκευση στους τομείς που δραστηριοποιείται πλέον η εταιρεία.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το 3ο Business Travel Professionals Forum

Δεν υπάρχουν σχόλια

Sorry, the comment form is closed at this time.